Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Bathroom Design: Οι Τάσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Για Το 2022

Διακόσμηση μπάνιου 2022: οι 4 τάσεις στο bathroom design που πρέπει να γνωρίζεις, έχουν κάτι για κάθε στυλ

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια ανακαίνιση στο μπάνιο σας, σίγουρα πρέπει αρχικά να σκεφτείτε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τους χώρους του, πώς μπορεί να γίνει πιο πρακτικό και εύχρηστο ώστε να σας βοηθήσει στην καθημερινότητα σας και τέλος πρέπει να σκεφτείτε και το στυλ γύρω από το οποίο θέλετε να κινηθείτε.

Η εναρμόνιση με το υπόλοιπο σπίτι και το στυλ διακόσμησης που έχετε επιλέξει, επιβάλλεται. Φέτος, οι τάσεις σας βοηθούν, αφού βλέπουμε τόσο μαξιμαλιστική διάθεση, όσο και μινιμαλιστική. Ακόμη, για τους λάτρεις του vintage, θα βρείτε τάσεις που ενσωματώνουν ρετρό στοιχεία, ενώ για τους λάτρεις του nordic, το ξύλο, είναι το κατεξοχήν υλικό που πρέπει να λάβετε υπόψιν πριν αποφασίσετε για την διακόσμηση του μπάνιου.

Δείτε παρακάτω, πιο αναλυτικά, ποιες είναι οι τάσεις στην διακόσμηση μπάνιου για το 2022, που πρέπει να γνωρίζετε.

#1. Ταπετσαρίες

Οι ταπετσαρίες έχουν εισβάλλει ξανά στο interior design με περισσότερους τρόπους από όσους μπορούσαμε να φανταστούμε. Φέτος, οι ταπετσαρίες με μοτίβα και όχι μόνο, εισέρχονται και στο μπάνιο και προσφέρουν μια άκρως μοναδική και εξατομικευμένη προσέγγιση στο bathroom design.

#2. Μπανιέρα/Ντουζιέρα

Για πολλά χρόνια, βλέπαμε τις μπανιέρες να εξαφανίζονται από το μπάνιο και να δίνουν την θέση τους σε μικρές και μεγάλες ντουζιέρες. Οι νέες τάσεις θέλουν την επιστροφή της μπανιέρας, σε συνδυασμό όμως με την ντουζιέρα αυτή την φορά. Αν έχετε αρκετό χώρο για να υιοθετήσετε αυτή την τάση στο μπάνιο σας, θα ανακαλύψετε πως μπορεί να είναι πραγματικά πρακτική.

#3. Ξύλο

Au naturel! Το ξύλο και τα φυσικά υλικά γενικότερα είναι μεγάλη τάση στην διακόσμηση γενικότερα και όχι μόνο στο μπάνιο. Σε αυτό το μικρό δωμάτιο όμως, χαρίζει μια νότα ηρεμίας και γαλήνης και σχεδόν σε φέρνει σε επαφή με τα φύση. Συνδυάστε με άλλα φυσικά διακοσμητικά αντικείμενα όπως λουλούδια και φυτά και δημιουργήστε την δική σας προσωπική όαση.

#4. Μάρμαρο

Το marble effect συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στις τάσεις διακόσμησης μπάνιου. Η μίνιμαλ αισθητική του μαρμάρου άλλωστε, επιτρέπει να ενσωματωθεί σε κάθε σπίτι και να χαρίσει μια νότα πολυτέλειας.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται