Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι denim τάσεις που θα επικρατήσουν τη νέα σεζόν

Τάσεις στο denim - The Cover

Τάσεις στα τζιν για το Φθινόπωρο 2022: όσα πρέπει να ξέρεις για τις τάσεις στα τζιν παντελόνια και στο denim γενικότερα για τη νέα σεζόν.

Το denim είναι η σταθερά της ντουλάπας μας εδώ και πολλές δεκαετίες, αφού η άνεση και οι μορφές που μπορεί να πάρει σαν ύφασμα, είναι αναρίθμητες. Έτσι, η πολυμορφικότητα και η ευελιξία προσφέρει πολλές επιλογές κάθε σεζόν, για να υιοθετήσουμε κάποια από τα νέα ή από τα παλιά επανεμφανιζόμενα trends. Και καθώς μπαίνουμε στο φθινόπωρο, αρχίζουμε να βγάζουμε από τη ντουλάπα όλα τα denim κομμάτια που έχουμε και να τα επανεξετάζουμε για τη νέα σεζόν.

Και μπορεί λίγο πολύ να μην υπάρχουν φραγμοί στο τι θα επιλέξεις, θα σου συστήσουμε όμως όλα τα trends, παλιά και νέα που φαίνεται πως θα φορεθούν πολύ. Επιπλέον, μια τάση από τα παλιά επιστρέφει -όπως κάθε φθινόπωρο-. Αναφερόμαστε στα skinny jeans, που μας εξυπηρετούν απίστευτα το χειμώνα, αφού είναι μια τάση που επιτρέπει τον πιο άνετο συνδυασμό με τις μπότες του χειμώνα. Αν και γενικότερα οι denim τάσεις φέτος, κινούνται πολύ στις χαλαρές denim γραμμές, επανέρχονται και άλλες τάσεις που πραγματικά είχαμε να δούμε πολλά χρόνια.

Διάβασε τα πάντα παρακάτω για τις τάσεις στα τζιν που θα βλέπεις παντού το Φθινόπωρο.

Δες ακόμη: Οι πιο stylish συνδυασμοί με sneakers για τις πρώτες Φθινοπωρινές μέρες

#1. Φαρδιά τζιν (Wide leg, baggy, loose, slouchy)

Οι χαλαρές αυτές γραμμές που ούτε εμείς δε μπορούμε να τις ξεχωρίσουμε πολλές φορές, είναι όλες μέσα στις τάσεις στα τζιν για το Φθινόπωρο. Η κύρια τάση, δεν είναι άλλη από τα wide leg jeans. Τα wide leg jeans, χαρακτηρίζονται από την ευθεία φαρδιά γραμμή η οποία ξεκινάει από τους γοφούς και φαρδαίνει μέχρι τον ποδόγυρο. Εμπνευσμένα από τα 90s, θα τα δεις τόσο σε χαμηλόμεσες εκδοχές όσο και σε high waist. Αν και τα boyfriend μπορείς να τα ξεχωρίσεις επειδή είναι μεσοκάβαλα ή χαμηλοκάβαλα, οι υπόλοιπες γραμμές, όπως τα loose, τα slouchy και τα baggy είναι λίγο πολύ το ίδιο. Ευρύχωρα και άνετα.

#2. Cargo jeans/utility jeans

Τα cargo παντελόνια γενικά είναι μια τάση που βλέπουμε όλο το χρόνο αλλά το φθινόπωρο θα την δούμε πολύ έντονα στα jeans. Με τσέπες, ζώνες και άλλες utility λεπτομέρειες να θυμίζουν denim uniforms, αυτό είναι ένα ακόμη trend από τα 90s που επιστρέφει.

#3. Denim φούστες

Πόσα χρόνια έχεις να δεις αυτό το trend; Φέτος επιστρέφουν, σε όλα τα μήκη. Από τις micromini denim φούστες που φορά η Bella Hadid, μέχρι τις αρκετά πιο κομψές midi, το φθινόπωρο θα είναι η σεζόν τους.

Ετικέτες: