Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

4 απλά tips για τέλειες μπούκλες με ψαλίδι

Τέλειες μπούκλες με ψαλίδι: must know tips για τέλεια χτενίσματα και λιγότερη φθορά στα μαλλιά από τα θερμικά εργαλεία

Λατρεύεις τα χτενίσματα με μπούκλες; Και εμείς. Αν παλεύεις να δημιουργήσεις ένα celeb look, διάβασε παρακάτω 4 απλά αλλά σημαντικά tips για τέλειες μπούκλες με ψαλίδι!

#1. Θερμοπροστατευτικό μαλλιών

Τα περισσότερα θερμοπροστατευτικά μαλλιών, μπορεί προσωρινά να κάνουν πιο άγρια την υφή των μαλλιών σου. Αυτό συμβαίνει γιατί περιέχουν αρκετά συνθετικά συστατικά, που σχηματίζουν ένα περίβλημα στην τρίχα για να την προστατέψουν από τις υψηλές θερμοκρασίες. Σε κάθε περίπτωση, αυτά τα αφαιρείς με το λούσιμο, οπότε δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί.

#2. Στέγνωσε τα μαλλιά σου στο 100%

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σφάλμα από το χρησιμοποιείς μπουκλιέρες -εκτός και αν είναι βούρτσα με αέρα- σε βρεγμένα ή ακόμη και σε αρκετά νωπά μαλλιά. Στέγνωσε τα στο 100% και έτσι δε θα περνάς το ψαλίδι πολλές φορές σε κάθε τούφα. Επομένως, θα γλιτώσουν τα μαλλιά σου την έξτρα ταλαιπωρία και το χτένισμα θα γίνει πιο γρήγορο. Εναλλακτικά, λούσε τα μαλλιά σου αρκετές ώρες πριν και άφησε τα να στεγνώσουν φυσικά, για ακόμη λιγότερη φθορά.

Δες ακόμη: τα καλύτερα ψαλίδια για μπούκλες

#3. Χτένισε τις μπούκλες σου

Τελευταίο αλλά απαραίτητο βήμα, χρησιμοποίησε μια χτένα με αραιά δόντια για να χαλάσεις ελαφρώς τις μπούκλες. Θα δείξουν πολύ πιο φυσικές και δεν θα χαλάσουν εντελώς. Απόφυγε το χτένισμα με βούρτσες που αφαιρούν την γυαλάδα, εκτός και αν θέλεις περισσότερη υφή στα μαλλιά.

#4. Εφάρμοσε λαδάκι στις άκρες των μαλλιών

Μικρή ποσότητα λαδάκι στις άκρες, για να μην μπερδεύονται και για να αποκτήσουν έξτρα λάμψη και είσαι έτοιμη.

Θα σε ενδιαφέρει: Πώς να μην καίγονται τα μαλλιά

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται