Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Calling It! Τα Terrazzo Nails Είναι Η Τάση Που Σύντομα Θα Βλέπεις Παντού

Terrazzo νύχια - η μεγαλύτερη τάση για το Φθινόπωρο 2021-Χειμώνα 2022

Terrazzo Νύχια: Το μωσαϊκό είναι η μεγάλη τάση στα νύχια για τη σεζόν φθινόπωρο 2021-χειμώνα 2022, που σύντομα θα βλέπεις παντού

Όπως πάντα, σου μεταφέρουμε πρώτες τις πιο hot τάσεις σε μόδα και ομορφιά και η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου στα νύχια, έχει όνομα και λέγεται terrazzo. Όπως σας είπαμε και στο αφιέρωμα Τάσεις στα νύχια Φθινόπωρο 2021, τα νύχια με μωσαϊκά σχέδια, είναι η τάση που ήδη ξεχωρίζουμε για τη νέα σεζόν. Τι ακριβώς όμως είναι τα terrazzo μοτίβα και από προέρχεται το όνομα;

Terrazzo ονομάζεται το μωσαϊκό στα Ιταλικά και έχει υπάρξει στο παρελθόν πολύ μεγάλη τάση στη διακόσμηση, σε πατώματα, πάγκους, νεροχύτες κτλ. Τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο έκανε comeback με πολύ ανανεωμένα και μοντέρνα μοτίβα, αλλά τώρα το βλέπουμε να εμπνέει ακόμη και τα nail trends, μαζί με αρκετά ρετρό μοτίβα -όπως τα καλειδοσκοπικά και τα ψυχεδελικά- που επίσης κάνουν comeback σε ρούχα αλλά και σαν ένα νέο trend στο μανικιούρ.

Όπως καταλαβαίνεις, τα vibes γενικότερα του φθινοπώρου είναι ρετρό και βγαλμένα κατευθείαν από τα 70s και κυριολεκτικά τα λατρεύουμε σαν αλλαγή, μετά από τις τεράστιες δόσεις 90s που έχουμε λάβει τα τελευταία χρόνια.

Επιπλέον, είναι ένα μανικιούρ χωρίς κανόνες και μπορείς να γίνεις όσο δημιουργική θέλεις. Ακριβώς, όπως τα μωσαϊκά στην διακόσμηση, που συνδυάζουν διαφορετικά υλικά και χρώματα. Μπορείς να το προτιμήσεις σε ένα νύχι ή σε όλα, σε πολυχρωμία ή σε διχρωμία, ακόμη και σε ένα mix’n’match μανικιούρ.

Δες κάποια σχέδια που έχουμε ξεχωρίσει και πάρε ιδέες για να υιοθετήσεις πρώτη την μεγαλύτερη τάση της σεζόν στα νύχια.