Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οι τεχνικές μακιγιάζ που κάνουν τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα

Τεχνικές μακιγιάζ για να δείχνουν τα μάτια μεγαλύτερα: εξασκήσου σε αυτές για να δημιουργείς τα πιο εντυπωσιακά μακιγιάζ ματιών

Υπάρχουν τόσες πολλές τεχνικές για να δείξουν τα μάτια μεγαλύτερα -πέρα από το τετριμμένο nude μολύβι στην υγρή γραμμή του ματιού- που είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακές και ευφάνταστες. Διάβασε παρακάτω, όλα μας τα επαγγελματικά tips & tricks, για εντυπωσιακά, μεγάλα μάτια και βλέμμα που μαγνητίζει.

#1. Halo eye

Η καλύτερη τεχνική μακιγιάζ που κάνει τα μάτια να δείξουν πολύ μεγαλύτερα, είναι η Halo τεχνική. Στο κέντρο του άνω και κάτω βλεφάρου, εφαρμόζεται μια σκιά πολύ πιο ανοιχτή και φωτεινή σε σχέση με τις σκιές που εφαρμόζονται στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού.

Πώς να το πετύχεις

Στο κέντρο του άνω βλεφάρου θα χρειαστεί να εφαρμόσεις μικρή ποσότητα κονσίλερ πριν την εφαρμογή της φωτεινής σκιάς, ώστε να είναι πιο καθαρό και φωτεινό το αποτέλεσμα. Για ακόμη εντονότερο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε την ίδια τεχνική και στο κάτω βλέφαρο.


#2. Banana liner

Η τεχνική μακιγιάζ που γνωρίζει μεγάλη αναβίωση φέτος είναι το banana liner. Το eyeliner με γραμμή σχήματος μπανάνας επάνω από την κόγχη του ματιού, ήταν το σήμα κατατεθέν της Τwiggy και σε συνδυασμό με λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο, τα μάτια της έδειχναν ασύγκριτα μεγάλα. Αυτή την σεζόν, θα δεις την τεχνική να χρησιμοποιείται για να μεγαλώσει τα μάτια και να τους δώσει μια funky πινελιά με πράσινα, μπλε και άλλα ζωηρά χρώματα. Ανορθώνει ασύγκριτα το βλέφαρο, αφού στην ουσία μεγαλώνει την κόγχη του ματιού.

Τεχνικές μακιγιάζ για να δείχνουν τα μάτια μεγαλύτερα

#3. Naked eye

Ένας ομοιόμορφος φωτεινός καμβάς με απλή ανόρθωση των άνω βλεφαρίδων, πάντα ανοίγει το μάτι και ζωηρεύει το βλέμμα. Ακόμη και αν δεν χρωματίσεις το βλέφαρο, χρησιμοποίησε μια βάση σκιών που θα το φωτίσει και θα κρύψει αγγεία και δισχρωμίες.

benkobeauty

#4. Monochrome

Τα ανοιχτά, φωτεινά χρώματα, είναι τα ιδανικά χρώματα σκιών για όσες θέλουν μεγαλύτερα μάτια. Πέτυχε αυτό το look με την Urban Decay Naked Honey Palette.

Τεχνικές μακιγιάζ για να δείχνουν τα μάτια μεγαλύτερα
urbandecay

Θέλεις ακόμη περισσότερες επαγγελματικές συμβουλές μακιγιάζ; Δες λάθη στο μακιγιάζ ματιών που σε μεγαλώνουν και tips μακιγιάζ για μεγαλύτερα μάτια.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται