Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

On The Cover: Η Ευκαιρία Να Ακουστεί Η Δική Σου Φωνή

On The Cover

H ομάδα του The Cover, αποφασίζει να ανοίξει περισσότερο τους ορίζοντες της, δίνοντας φωνή σε εσάς, μέσα από τρεις ιδιαίτερες δράσεις.

ON THE COVER

Στην προσπάθεια να αναδείξουμε μικρά και μεσαία Ελληνικά fashion & beauty brands, καθώς και Ελληνικές μικρές επιχειρήσεις που πρωτοπορούν στον χώρο της μόδας, της ομορφιάς και της οικολογίας, εγκαινιάζουμε τη νέα μας στήλη, “On The Cover”. Αν είσαι η ιδιοκτήτρια μιας τέτοιας επιχείρησης, στείλε μας την παρουσίαση του brand/e-shop σου στο [newsdesk@thecovergr] και ίσως πρωταγωνιστήσει στη νέα μας στήλη. Βασική προϋπόθεση, η επιχείρηση να διαθέτει διαδικτυακή ιστοσελίδα και φυσικά να μας αποστείλεις links, σε συνδυασμό με ένα κείμενο για το story της επιχείρησης σου. Σε περίπτωση που είσαι ιδιοκτήτρια ενός fashion/beauty/eco brand, οι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης είναι απαραίτητες.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας, μπορείτε να στέλνετε και διαφημιστικό υλικό, καμπάνιες, press releases κτλ.

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ

Το The Cover σου δίνει ΚΑΙ φωνή και απευθύνει πρόσκληση σε επαγγελματίες που τώρα εκκινούν την καριέρα τους, επιζητώντας περισσότερη προβολή. Έχουμε αποφασίσει να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο μας με περισσότερες στήλες και πλουσιότερη θεματολογία. Fitness, διατροφή, μακιγιάζ, skincare, nail art, υγεία, αρχιτεκτονική/διακόσμηση, ταξίδια είναι μερικά μόνο από τα θέματα που εντάσσονται σιγά-σιγά στην ιστοσελίδα μας, ενώ κάποια προϋπάρχοντα εμπλουτίζονται ακόμη περισσότερο. Αν έχεις εξειδίκευση σε κάποιον από τους τομείς και θέλεις να μοιραστείς την γνώση σου και την εμπειρία σου με ένα ευρύ κοινό σε εθελοντική βάση, ώστε να διαφημίσεις και την δουλειά σου, στείλε μας ένα email με το βιογραφικό σου και τα social media profiles σου στο [careers@thecover.gr] αναφέροντας ποια από τις ενότητες αυτές σε ενδιαφέρει και ίσως αποκτήσεις την δική σου στήλη στην ιστοσελίδα μας.

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ…ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΜΑΣ

Όλα μας τα άρθρα για μαλλιά/χτενίσματα/βαφές/μπαλαγιάζ κτλ. έχουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις και κοινοποιήσεις καθημερινά, ενώ αναπαράγονται από αμέτρητες ιστοσελίδες. Αν είσαι hair stylist και έχεις ένα πολύ καλό book…θέλουμε να το ξέρουμε. Κάνε μας tag στις δημιουργίες σου στο Instagram ή στείλε τις σε inbox στο Instagram account μας, λέγοντας μας ποιες τεχνικές έχεις χρησιμοποιήσει -π.χ. foilayage, free paint technique, babylights- και ίσως δεις τις δημιουργίες σου στα επόμενα μας άρθρα, να γίνονται viral.

To The Cover…είναι η δική σου ευκαιρία να λάμψεις! Μην την αφήσεις να πάει χαμένη.