Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τι Τσάντα Να Διαλέξεις Για Κάθε Περίσταση

Τι τσάντα να διαλέξεις για κάθε περίσταση - The Cover

Τι τσάντα να διαλέξεις για κάθε περίσταση: διάβασε τις στιλιστικές μας συμβουλές για να μην ψάχνεις τσάντα τελευταία στιγμή

Για κάθε περίσταση πρέπει σίγουρα να προσαρμόζουμε το σύνολο μας και αυτό περιλαμβάνει και την τσάντα.

Αρχικά, πρέπει να αποκλείσεις τσάντες που δεν ταιριάζουν στην καθημερινότητα σου, ώστε να μην κάνεις περιττά έξοδα, αλλά και να σιγουρευτείς πως έχεις στην διάθεση σου -και δεν θα ψάχνεις τελευταία στιγμή- τα σχέδια που είναι απαραίτητα σε κάθε γυναίκα.

Έτσι θα πρέπει να έχεις στην κατοχή σου συγκεκριμένα σχέδια σε ουδέτερες αποχρώσεις, για συγκεκριμένες περιστάσεις και αφού αποκτήσεις αυτά, τότε μπορείς να ξεκινήσεις να εμπλουτίζεις την συλλογή σου με ακόμη περισσότερες τσάντες, σε διάφορα χρώματα και σχέδια.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ: Ποια Παντελόνια Δείχνουν Τα Πόδια Πιο Ψηλά;

Διάβασε παρακάτω τι τσάντα να διαλέξεις για κάθε περίσταση και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις στο Google News, στο Instagram και στο Facebook ή να γίνεις μέλος της κοινότητας μας στο Viber, για να διαβάζεις πρώτη όλα μας τα αφιερώματα.

Επίσημα events

Οι σημαντικές περιστάσεις απαιτούν ένα προσεγμένο σύνολο, είτε μιλάμε για βάπτιση, είτε για γάμο, είτε για ένα άλλο είδος επίσημου event. Σε αυτές τις περιστάσεις απαγορεύονται οι tote τσάντες, σακίδια πλάτης, τσάντες μεγάλες σε μέγεθος και τσάντες ταχυδρόμου.

Οι κατάλληλες τσάντες για αυτές τις περιστάσεις είναι οι βραδινοί φάκελοι, τα clutches, αλλά και οι πιο fresh τσάντες μινιατούρες.

Για να είσαι πάντα καλυμμένη για όλες τις επίσημες εκδηλώσεις που ίσως είσαι προσκεκλημένη, θα σου προτείναμε να έχεις στην κατοχή σου, έναν μαύρο ουδέτερο φάκελο που θα πηγαίνει με κάθε σύνολο, καθώς και ένα διακοσμημένο cigar box (minaudière) για να προσθέτει λάμψη σε μονόχρωμα σύνολα.

Ταξίδια

Τα ταξίδια μπορεί φαινομενικά να δείχνουν σαν μια εύκολη περίσταση, η αλήθεια είναι όμως πως πολλές φορές, την τελευταία στιγμή θα αντιληφθούμε πως δεν χωρούν όλα τα απαραίτητα στην συνηθισμένη τσάντα που κρατάμε καθημερινά. Σιγουρέψου πως έχεις στην κατοχή σου μια ευρύχωρη messenger bag με μήκος άνω των 24εκ. ή ακόμη καλύτερα ένα σακίδιο πλάτης, που θα χωρά και ένα μπουκαλάκι νερό, καθώς και τα απαραίτητα έγγραφα και άλλα μικροαντικείμενα όπως φορτιστή, κλειδιά, αντισηπτικά κτλ.

Βραδινές έξοδοι

Είτε μιλάμε για προσωπικά ραντεβού, είτε για έξοδο με την παρέα σου, οι επιλογές σε τσάντα είναι πολλές. Crossbody bags, clutches αλλά τσάντες πουγκιά είναι κλασσικές επιλογές που πρέπει να προσαρμόσεις ανάλογα με το υπόλοιπο look. Απόφυγε τις μεγάλες τσάντες που μπορεί να σε κάνουν να δείχνεις ιδιαίτερα ογκώδης.

Γραφείο

Μια δομημένη δερμάτινη τσάντα χειρός σε γεωμετρικό σχήμα, δίνει το απαραίτητο prestige που χρειάζεσαι σε μια σημαντική θέση εργασίας. Είναι ότι καλύτερο μπορείς να κρατήσεις και σε ένα job interview αφού θα σε κάνει να δείχνεις περισσότερο επαγγελματίας, ενώ οι τσάντες χωρίς σχήμα ( όπως οι hobo bags και τα soft πουγκιά) απαγορεύονται. Επιπλέον, σε ένα επαγγελματικό γεύμα, μπορείς σίγουρα να κρατήσεις μια μεγάλη τσάντα φάκελο.

Καθημερινότητα

Messenger τσάντες, totes, cross body, satchels, μπορούν όλες να φορεθούν ανεξαρτήτως look. Εάν έχεις μια έντονη καθημερινότητα στην οποία δεν χωράνε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και βραδινές έξοδοι, περιόρισε τις αγοραστικές επιλογές σου σε ότι λαμβάνει περισσότερο χρόνο στην ζωή σου.

Για τις υπόλοιπες περιστάσεις διάλεξε 1-2 ουδέτερα σχέδια που θα ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα σου. Εάν πχ. τα περισσότερα ρούχα στην ντουλάπα σου είναι casual, είναι καλύτερο να έχεις περισσότερες επιλογές για την καθημερινότητα σου, παρά για περιστάσεις που σπανίως παρευρίσκεσαι.