Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ποιες Faux Βλεφαρίδες Να Επιλέξεις Για Το Σχήμα Των Ματιών Σου

Τι βλεφαρίδες να πάρεις για το σχήμα των ματιών σου - The Cover

Beauty tips: διάβασε τι βλεφαρίδες να πάρεις για το σχήμα των ματιών σου και για τον τύπο των βλεφαρίδων σου

Το κλειδί για ένα άψογο μακιγιάζ στα ματιά και η τελική πινελιά που θα ολοκληρώσει το look σου, είναι σίγουρα οι βλεφαρίδες που θα επιλέξεις. Για αυτό και πρέπει να επιλέξεις τις σωστές για το σχήμα των ματιών αλλά και για την πυκνότητα και το μήκος των βλεφαρίδων σου.

Σίγουρα σήμερα υπάρχουν πάρα πολλές μέθοδοι για να δώσεις ένταση στις βλεφαρίδες σου, περμανάντ, μόνιμες βαφές κτλ, αλλά η αλήθεια είναι πως πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν μετέπειτα ερεθισμό στα μάτια ή φοβούνται να προχωρήσουν σε μόνιμες και ημι-μόνιμες μεθόδους.

Επειδή λοιπόν όλα αυτά είναι κατανοητά και επειδή οι faux βλεφαρίδες είναι σίγουρα κάτι που μπορείς εύκολα να τοποθετήσεις μόνη σου αλλά και να αφαιρέσεις σε περίπτωση που ερεθίσουν τα μάτια σου, σήμερα θα σου δώσουμε κάποια tips, ώστε να διαλέξεις τις καλύτερες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ: Το Προϊόν Για Τα Νύχια Που Έγινε Viral Μπήκε Στην Κορυφή Της Wishlist Μας Για Τα Χριστούγεννα

Αρχικά, θα σου πούμε να προτιμήσεις βλεφαρίδες καλής ποιότητας από κορυφαία beauty brands που ειδικεύονται στο μακιγιάζ ή και συγκεκριμένα στις βλεφαρίδες όπως πχ. η Ardell. Αν θέλεις να είναι όσο πιο διακριτικές γίνεται, θα πρέπει να διαλέξεις βλεφαρίδες που δεν είναι δεμένες με μαύρο band.

Επίσης, για να αποφύγεις τυχόν ερεθισμούς, θα σε συμβουλεύαμε να προτιμήσεις μια latex-free και formaline-free κόλλα, ώστε να αποφύγεις τυχόν δερματικές αντιδράσεις. Εμείς κυριολεκτικά λατρεύουμε την KISS Strip Lash Adhesive (6,50€) που δεν περιέχει latex και δεν ερεθίζει τα μάτια.

Τι βλεφαρίδες να πάρεις αν έχεις κουρασμένα ή μικρά μάτια

Εδώ ισχύει το less is more. Οι πυκνές βλεφαρίδες βαραίνουν το μάτι, οπότε εάν έχεις κουρασμένα μάτια ή μικρά μάτια, θα τα βαρύνουν και θα τα κάνουν να φαίνονται ακόμη μικρότερα. Διάλεξε ένα ζευγάρι αραιές βλεφαρίδες.

Lola’s Lashes Sapphire Strip Eyelashes 9.45€


Τι Τι βλεφαρίδες να πάρεις αν τα μάτια σου έχουν μικρή απόσταση

Εάν τα μάτια σου έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους, προτίμησε ένα ζευγάρι βλεφαρίδες με μεγαλύτερο μήκος στην μια άκρη.

MAC 36 LASH χειροποίητες βλεφαρίδες με μήκος στην εξ. γωνία 18,00 €

Eylure Length 006 Lashes 6.95€


Τι να επιλέξεις αν έχεις κουκουλωτά μάτια

Για τα κουκουλωτά μάτια και τα μάτια με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, θα προτείναμε βλεφαρίδες με μεγαλύτερο μήκος στο κέντρο, ώστε να σηκώσουν το βλέφαρο και να φαίνονται πιο ανοιχτά τα μάτια.

Ardell Naked Lashes 421

Ardell Naked Lashes 421 6.45€

Φυσικά, πριν να τοποθετήσεις faux βλεφαρίδες στα μάτια σου με την ειδική κόλλα, θα πρέπει να προσαρμόσεις και το μήκος τους, τριμάροντας με ένα ψαλιδάκι, ώστε να μην εξέχουν σε καμία πλευρά του ματιού. Πάντα, πρέπει να κόβεις αυτό που περισσεύει από την εξωτερική τους γωνία και ποτέ από την εσωτερική.

Τι να επιλέξεις αν έχεις αραίωση βλεφαρίδων

Εκτός βέβαια από το σχήμα των ματιών σου, μπορείς πάντα να επιλέξεις τις βλεφαρίδες που είναι σε τουφάκια, ώστε να εφαρμόσεις όσες θέλεις μέχρι να γεμίσουν οι βλεφαρίδες σου. Οι βλεφαρίδες αυτές φαίνονται και πολύ περισσότερο φυσικές και συνήθως βρίσκεις και διαφορετικά μήκη σε κάθε κουτάκι, ώστε να τις προσαρμόσεις όπως επιθυμείς.

Τι βλεφαρίδες να πάρεις για το σχήμα των ματιών σου - The Cover

NYX Wicked Lashes Singles – τουφάκια σε 3 μήκη 7,32 €

Πώς να τις τοποθετήσεις εύκολα και γρήγορα

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κόλλας περνώντας τις βλεφαρίδες από το στόμιο της κόλλας. Περίμενε περίπου 30 δευτερόλεπτα μέχρι η κόλλα να πήξει ελαφρώς και να αποκτήσει κολλώδη υφή. Στη συνέχεια τοποθετήστε τις στην βάση των βλεφαρίδων σας και πιέστε απαλά με το δάχτυλο ώστε να κολλήσουν καλά.