Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Year Of The Water Tiger: Τιγρέ Νύχια Για Να Πάρεις Ιδέες

Year Of The Water Tiger: έχουμε συγκεντρώσει τα ωραιότερα τιγρέ νύχια για να τιμήσουμε το Κινέζικο ωροσκόπιο

Αν έχεις βαρεθεί τα λεοπάρ νύχια, τότε αυτό το μοτίβο, είναι για σένα. Στο Κινέζικο ωροσκόπιο, το 2022 είναι η χρονιά της τίγρης και ξεκινά την 1η Φεβρουαρίου. Σήμερα εμπνεόμαστε από αυτό και διαλέγουμε τα ωραιότερα tiger nails aka τιγρέ νύχια, για να πάρουμε ιδέες.

Τι συμβολίζει η χρονιά της τίγρης του νερού στο Κινέζικο ωροσκόπιο

Σε μια χρονιά που όλοι έχουμε ανάγκη από ένα mood boost, η τίγρης συμβολίζει την φιλοδοξία, την επικοινωνία, τον ανταγωνισμό, την γενναιότητα, την ενέργεια, την δικαιοσύνη, το κουράγιο και τον αυθορμητισμό. Και μαζί της φέρνει όλα όσα θέλουμε να φέρει και να επαναφέρει η νέα χρονιά. Ανάπτυξη ψυχής, επίγνωση, διαίσθηση, ανανέωση, θεραπεία, υψηλότερη συνείδηση, αφθονία και φυσικά…δύναμη.

Εκτός όμως από τα ζώα, στο Κινεζικό ωροσκόπιο κυριαρχούν και τα 5 φυσικά στοιχεία της φωτιάς, του νερού, της φωτιάς, του ξύλου, του μετάλλου και της γης.

Έτσι, το 2022 δεν είναι μόνο η χρονιά της τίγρης, αλλά της τίγρης του νερού. Το νερό στο Κινεζικό ωροσκόπιο εκφράζει τα συναισθήματα περισσότερο από κάθε άλλο στοιχείο. Έτσι, εκτός από όλο τον δυναμισμό που συμβολίζει η τίγρης, η νέα χρονιά θα φέρει πολύ συναίσθημα το οποίο θα επικεντρώνεται κυρίως γύρω από την οικογένεια, την δοτικότητα και την εποικοδόμηση της προσωπικής μας ευτυχίας.

Κι αν όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρουν, αρκεί να πούμε πως το τιγρέ είναι αναμφισβήτητα το animal print που έχουμε δει λιγότερο από όλα τα animal prints και αυτό, το κάνει ιδιαίτερα αναζωογονητικό και ευχάριστο σαν προσθήκη στο μανικιούρ μας. Τα λεοπάρ άλλωστε, έχουν παραφορεθεί.

Εμείς προσπαθήσαμε να βρούμε τιγρέ νύχια σε διάφορα χρώματα και όχι μόνο στο κλασσικό καφέ με λευκό και μαύρο, για να σου δώσουμε ακόμη περισσότερες ιδέες.

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται