Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Total Black Looks Για Να Μπεις Στο Mood Του Φθινοπώρου

Total Black Σύνολα 2021 - The Cover

Δες τα ωραιότερα total black looks που εντοπίσαμε στο Instagram να συνδυάζουν τα πιο hot trends της σεζόν

Total black…is back.

Το μαύρο δεν είναι απλά ένα χρώμα. Είναι ένα ολόκληρο στυλ, μια συμπεριφορά, ένα attitude. Ένα total black look μπορεί να είναι απίστευτα εντυπωσιακό και συγχρόνως διακριτικό. Μπορεί να είναι ήσυχο και συγχρόνως statement. Μπορεί ακόμη ναι είναι…ταπεινό και συγχρόνως επιβλητικό. Όλοι αυτοί οι λόγοι το κρατάνε στην κορυφή των στιλιστικών προτιμήσεων κάθε γυναίκας.

Το total black δεν είναι η λύση για όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις αλλά η επιλογή όταν ξέρεις τι θέλεις να φορέσεις.

Είναι κοινό μυστικό, πως όλα τα ρούχα αλλά και όλα τα αξεσουάρ δείχνουν ωραιότερα και σίγουρα ακριβότερα σε μαύρο και συν τοις άλλοις, είναι το χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Επιπλέον, μπορείς κυριολεκτικά να το φορέσεις παντού -μέχρι και σε γάμους πλέον- χωρίς να ανησυχείς για το dresscode.

ALSO READ: Πώς Να Φορέσεις Το Shacket

Ακόμη και οι τάσεις της μόδας φέτος, παίρνουν μια κλασσική στροφή και συνδυάζουν το διαχρονικό και αγαπημένο με το νέο και μοντέρνο.

Έτσι, το νέο μοντέρνο μικρό μαύρο φόρεμα γνωρίζει μια αναδημιουργία και βρίσκεται ξανά στην κορυφή των προτιμήσεων για κάθε fashionista. Τα νέα μοντέρνα πατρόν με τα περίτεχνα cut-outs, το κάνουν πολύ εύκολο να δημιουργήσεις ένα total black σύνολο με πολύ ενδιαφέρον, με ένα μόνο μικρό μαύρο φόρεμα.

Επιπλέον, οι δερμάτινες υφές που ίσως είναι και η μεγαλύτερη τάση της σεζόν, προσφέρεται για να αγοράσεις πολλά κομμάτια σε μαύρο.

Ακόμη και τα chunky boots που είναι το κορυφαίο trend στο footwear είναι κλασσικά στο μαύρο και μπορείς με ευκολία να δημιουργήσεις ένα πολύ επίκαιρο look αν τα επιλέξεις.

Δες παρακάτω, τα ωραιότερα total black σύνολα, καθημερινά και βραδινά, casual και επίσημα, που συνδυάζουν τις πιο hot τάσεις μόδας της σεζόν και μη ξεχάσεις να κάνεις follow σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Ετικέτες: