ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΜΙΑ ΦΘΗΝΗ ΤΣΑΝΤΑ

Celine trapezeΔιάβασε τις συμβουλές μας για να μάθεις να επιλέγεις τσάντες που δείχνουν ακριβότερες από ότι είναι, αλλά και τα χαρακτηριστικά που προδίδουν τις φθηνές.

Επειδή σίγουρα δεν διαθέτουμε όλες το budget για μια designer τσάντα, αυτό δεν σημαίνει πως θα στερηθούμε την κομψότητα και το στυλ ή πως θα επιλέξουμε ότι βρούμε μπροστά μας, αρκεί να είναι designer copy. Αντιθέτως, απέφυγε τις αντιγραφές αναγνωρίσιμων σχεδίων και χρησιμοποίησε τα style tips που σας δίνουμε, για να μάθεις να ξεχωρίζεις τις οικονομικές τσάντες που δείχνουν φθηνές, από τις οικονομικές τσάντες που δείχνουν πιο ακριβές από ότι είναι στην πραγματικότητα. Διάβασε παρακάτω, ποια είναι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που προδίδουν μια φθηνή τσάντα και απομνημόνευσε τις συμβουλές μας για να διαλέξεις την καλύτερη.

#1. ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΗ ΛΟΓΟΤΥΠΑ

Εάν η τσάντα δεν είναι designer ή έστω branded κτλ. το να επιδεικνύει ένα άγνωστο λογότυπο, είναι αρκετά κιτς και σίγουρα είναι και το πρώτο πράγμα που προδίδει το εύρος τιμής της και την προέλευση της. Προτίμησε μια τσάντα, χωρίς εμφανή λογότυπα.

#2. ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΦΘΗΝΑ ΥΛΙΚΑ

Ότι ισχύει για τα παπούτσια, ισχύει και για τις τσάντες. Εάν δεν είναι δερμάτινη, προτίμησε μια σουέντ ή μια πολύ καλή απομίμηση δέρματος. Απέφυγε τις υφασμάτινες που μοιάζουν με τσουβάλια.

#3. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑ

Όσο πιο λιτή, καθαρή και μίνιμαλ η γραμμή της, τόσο πιο ακριβή δείχνει. Οι κλασικές tote τσάντες σε trapeze σχήμα, είναι το καλύτερο σχέδιο που μπορείς να εντάξεις στο καθημερινό σου στυλ.

#4. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ

Απέφυγε τα πολλά “βαριά” διακοσμητικά, ιδίως όταν διακρίνονται από ψεύτικες χρυσές αποχρώσεις, που “φωνάζουν”. Προτίμησε μια τσάντα με κρυφό φερμουάρ και χωρίς πολλά τρουκς ή φανερά κουμπώματα.

#5. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΡΑΦΕΣ

Όσο καλύτερα είναι ραμμένη, τόσο πιο δύσκολα θα αποσυντεθεί. Δώσε σημασία στις ραφές, να έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους ώστε να είναι γερές και να μην φεύγουν κλωστές.

#6. ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Οι μπεζ, οι μαύρες, οι καμηλό, οι γκρι, οι λευκές, αλλά και οι τσάντες σε σκούρο μπλε, είναι αποχρώσεις που δείχνουν πολύ πιο κομψές από ότι πχ. μια φουξ τσάντα.

SHOP

No Comments Yet

Comments are closed

Hey You!

Κάνε εγγραφή στο newsletter για να μαθαίνεις όλες τις νέες τάσεις και να λαμβάνεις τις καλύτερες προσφορές των e-shops!
Υποσχόμαστε, no spam. 

Σε ευχαριστούμε!