Χαρακτηριστικά Που Προδίδουν Μια Φθηνή Τσάντα

Κοινοποιήστε!

Διάβασε πώς να επιλέγεις τσάντες που δείχνουν ακριβότερες από ότι είναι, αλλά και τα χαρακτηριστικά που προδίδουν τις φθηνές.

Επειδή σίγουρα δεν διαθέτουμε όλες το budget για μια designer τσάντα, αυτό δεν σημαίνει πως θα στερηθούμε το στυλ ή πως θα επιλέξουμε ότι βρούμε μπροστά μας, αρκεί να είναι designer copy.

Το σωστό είναι να αποφεύγουμε τις αντιγραφές αναγνωρίσιμων σχεδίων και να ξεχωρίζουμε τις οικονομικές τσάντες που δείχνουν φθηνές, από τις οικονομικές τσάντες που δείχνουν πιο ακριβές από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Διάβασε παρακάτω, ποια είναι όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που προδίδουν μια φθηνή τσάντα και απομνημόνευσε τις συμβουλές μας για να διαλέγεις τα σωστά σχέδια και μη ξεχάσεις να ακολουθήσεις τη σελίδα μας στο Facebook για ακόμη περισσότερες προτάσεις αγοράς καθημερινά.

Πώς να επιλέγεις τσάντες που δείχνουν ακριβές - The Cover

#1. ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΗ ΛΟΓΟΤΥΠΑ

Εάν η τσάντα δεν είναι designer ή έστω branded με ένα αναγνωρίσιμο λογότυπο όπως πχ. της Guess, το να επιδεικνύει ένα άγνωστο λογότυπο είναι αρκετά κιτς και σίγουρα είναι και το πρώτο πράγμα που προδίδει το εύρος τιμής της και την άγνωστη προέλευση της. Προτίμησε μια τσάντα, χωρίς εμφανή λογότυπα.

#2. ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΦΘΗΝΑ ΥΛΙΚΑ

Ότι ισχύει για τα παπούτσια, ισχύει και για τις τσάντες. Εάν δεν είναι δερμάτινη, προτίμησε μια σουέντ ή μια πολύ καλή απομίμηση δέρματος. Απέφυγε τις λουστρίν που δείχνουν ψεύτικες και τις υφασμάτινες που χάνουν το σχήμα τους καταλήγοντας να μοιάζουν με τσουβάλια.

#3. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑ

Όσο πιο λιτή, καθαρή και μίνιμαλ η γραμμή της, τόσο πιο ακριβή δείχνει. Οι κλασικές tote τσάντες σε trapeze σχήμα, είναι το καλύτερο σχέδιο που μπορείς να εντάξεις στο καθημερινό σου στυλ για να δείχνεις οργανωμένη και σικ.

ALSO READ: Προτάσεις Αγοράς Για Βραδινές Ολόσωμες Φόρμες

#4. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ

Απέφυγε τα πολλά βαριά διακοσμητικά, ιδίως όταν διακρίνονται από ψεύτικες χρυσές αποχρώσεις, που “φωνάζουν”. Προτίμησε μια τσάντα με κρυφό φερμουάρ και χωρίς πολλά τρουκς ή φανερά κουμπώματα.

#5. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙΣ ΡΑΦΕΣ

Όσο καλύτερα είναι ραμμένη, τόσο πιο δύσκολα θα αποσυντεθεί. Δώσε σημασία στις ραφές, να έχουν μικρή απόσταση μεταξύ τους ώστε να είναι γερές και να μην φεύγουν κλωστές.

#6. ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Οι μπεζ, οι μαύρες, οι καμηλό, οι γκρι, οι λευκές, αλλά και οι τσάντες σε σκούρο μπλε, είναι αποχρώσεις που δείχνουν πολύ πιο κομψές σε απομίμηση δέρματος από ότι πχ. μια φουξ τσάντα.

Κοινοποιήστε!