Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

3 Κλασσικά Κομμάτια Που Θα Επιστρέψουν Την Άνοιξη

Κλασσικά κομμάτια που θα επιστρέψουν στις τάσεις για την Άνοιξη '21

Σαν το κλασσικό, δεν έχει. Και αυτή την άνοιξη η απόδειξη θα βρίσκεται παντού, καθώς 3 κλασσικά κομμάτια που έχουμε αγαπήσει και έχουμε φορέσει πολύ όλα μας τα χρόνια επιστρέφουν και σαν trends

Η μόδα επανεξετάζει, επανεκτιμά και επαναφέρει τα καλύτερα της κομμάτια, εν όψη μιας μεταβατικής περιόδου σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας μας. Έτσι, κάτι που μας κάνει να χαιρόμαστε ιδιαίτερα, είναι η μετάβαση από το leisurewear -που φορέσαμε όσο τίποτα τον τελευταίο χρόνο- στο all day chic. Η αλήθεια είναι πως όσο ξεκινά να διαφαίνεται λίγο φως στον ορίζοντα πίσω από την πανδημία, η επιθυμία μας να πετάξουμε από πάνω μας ότι την θυμίζει και έχει σχετιστεί άμεσα με αυτήν…γιγαντώνεται. Και αυτό περιλαμβάνει και το ντύσιμο μας.

Καλές οι φόρμες, καλά τα ριμπ σετ, αλλά η μόδα και η ζωή η ίδια, είναι μια γιορτή και το ντύσιμο μας, θέλουμε να την αντικατοπτρίζει. Όσο λοιπόν θα επανεξετάζουμε το πώς έχουμε φτάσει ως εδώ, τόσο θα επανεξετάζουμε και κάθε μικρή πτυχή της ζωής μας.

ALSO READ: Τάσεις Μόδας Που Πρέπει Να Ξέρεις Για Το Καλοκαίρι 2021

Σίγουρα δεν θα φτάσουμε από το leisurewear στο “φορώ γόβες και κοστούμια κάθε μέρα” αλλά οι στιλιστικές μας επιλογές και οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν, θα αντικατοπτρίζουν την επιθυμία μας για αλλαγή. Και καθώς έρχεται η άνοιξη, μια νέα ελπιδοφόρα εποχή, οι μικρές αλλαγές ήδη έχουν αρχίσει να διαφαίνονται.

Αυτή την άνοιξη, θα δούμε κλασσικά και σοφιστικέ κομμάτια να επιστρέφουν δριμύτερα και το καλύτερο είναι πως μάλλον ήδη βρίσκονται στη ντουλάπα σου. Ετοιμάσου να τα φορέσεις όσο ποτέ.

#1. Η ΜΑΡΙΝΙΕΡΑ

Αν και κλασσική…η μαρινιέρα είχε μείνει ξεχασμένη στη ντουλάπα μας εδώ και αρκετά χρόνια. Φέτος, επανέρχεται δριμύτερη σε μακρυμάνικα για την άνοιξη και σε t-shirts για το καλοκαίρι.

#2. ΤΟ ΚΑΛΟΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Κράτησε το σωστό ράψιμο και τις πιέτες…αλλά ξέχασε τις αυστηρές γραμμές. Το καλοραμμένο παντελόνι επανέρχεται σε χαλαρές γραμμές, για να γίνει η βάση της ανοιξιάτικης καθημερινής μας γκαρνταρόμπας. Το θέλουμε σε κάμελ, μπεζ και μαύρο σίγουρα και ίσως γιατί όχι…και σε κάποιο έντονο χρώμα όμως το φούξια για το καλοκαίρι.

Στη σελίδα μας στο Facebook ήδη σου προτείνουμε καθημερινά, τα καλύτερα tailored παντελόνια, για αυτό μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις!

#3. Η ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ

Αν μας ακολουθείς στο Facebook, ήδη γνωρίζεις πως ποντάρουμε στις καπαρντίνες ως το most wanted πανωφόρι για την Άνοιξη ’21. Σε κλασσικές αλλά και ανανεωμένες σύγχρονες εκδοχές, σε πολλές διαφορετικές υφές, χρώματα, μήκη και μοτίβα, η καπαρντίνα είναι το απόλυτο πανωφόρι για την άνοιξη. Είμαστε σίγουρες πως ήδη βρίσκεται στη ντουλάπα σου, οπότε ετοιμάσου να την φορέσεις όσο τίποτα την επερχόμενη σεζόν.