Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το Χτένισμα Που Βλέπουμε Παντού Είναι Εμβληματικό Και Έχει 70s Vibes

Fawcett Flip Το 70s shaggy χτένισμα που κάνει πάταγο

Fawcett Flip: Το 70s κούρεμα που κάνει comeback έχει ρετρό vibes, πολύ όγκο και κίνηση και σίγουρα θα το υιοθετήσουμε αυτή τη σεζόν

Εμπνευσμένα από τα 70s, με πολλά layers για κίνηση και όγκο και με styling που θέλει όλες τις μπούκλες σου να γυρνούν μακριά από το πρόσωπο, τα shaggy κουρέματα έχουν επιστρέψει.

Και δεν μιλάμε για το shag κούρεμα τύπου mullet που υιοθέτησε η Miley Cyrus και που βρίσκουμε αρκετά υπερβολικό, αλλά για την θηλυκή Φάρα Φόσετ εμβληματική εκδοχή της shaggy κουπ, που φέτος συνδυάζεται άψογα με τα retro fashion trends που επίσης κάνουν comeback.

Εάν το όνομα Φάρα Φόσετ…δεν σου λέει τίποτα, τότε πρέπει σίγουρα να το γκουγκλάρεις, γιατί αυτό το όνομα, συνδέθηκε όσο κανένα με το κούρεμα που θα σου προτείνουμε σήμερα. Τον τελευταίο καιρό το βλέπουμε να αναβιώνει και να προκαλεί πάταγο στο Instagram, με πολλές celebs να το υιοθετούν, όπως για παράδειγμα η Jennifer Lopez.

Πώς να αποκτήσεις το Farah Fawcett Flip hairlook

Καταρχάς, πρέπει να αποκτήσεις το κατάλληλο κούρεμα που σημαίνει επίσκεψη στο κομμωτήριο και πολλά layers με φιλάρισμα, τουλάχιστον στα μπροστινά. Αν δεν είσαι έτοιμη να υιοθετήσεις το full look κάνοντας δραστική αλλαγή, μπορείς απλά να κάνεις μερικές μύτες στα μπροστινά σου μαλλιά και το υπόλοιπο look να το μιμηθείς με το hair styling.

Αρχικά, πρέπει να χρησιμοποιήσεις οπωσδήποτε κάποιο θερμοπροστατευτικό όπως το Cantu Thermal Shield Heat Protectant (8.45€) καθώς θα χρησιμοποιήσετε θερμικό εργαλείο. Στην συνέχεια θα χρειαστείς μια στρογγυλή βούρτσα μεγάλου μεγέθους και με το πιστολάκι σου, ξεκινώντας από τις μέσες των μαλλιών θα ξεκινήσεις να στριφογυρίζεις τη βούρτσα προς τα έξω, μακριά δηλαδή από το πρόσωπο, μέχρι να σχηματιστούν οι feathery μπούκλες. Αν θέλεις περισσότερο όγκο, ξεκινάς ακόμη πιο πάνω, σχετικά κοντά στη ρίζα.

Εάν τα μαλλιά σας φριζάρουν εύκολα, τότε θα σας φανεί πολύ χρήσιμο ένα προϊόν όπως το Color WOW Dream Coat Supernatural Spray (28.45€) που θα διατηρήσει αναλλοίωτο το χτένισμα σας για μέρες.

Χωρίς περισσότερα λόγια λοιπόν, δες παρακάτω το must try hairlook της νέας σεζόν και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.