Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Το Must Know Bag Trend Της Σεζόν Θα Σε Βάλει Σε Ανοιξιάτικο Mood

Πράσινες τσάντες το bag trend που υιοθετούν οι fashionista - The Cover

Πράσινες τσάντες: το bag trend που έχουν ήδη υιοθετήσει όλες οι κορυφαίες fashionista έχει ανοιξιάτικη διάθεση και θα δώσει τύπο σε κάθε σου σύνολο

Αν και τις τελευταίες σεζόν δεν βλέπουμε μεγάλες αλλαγές στις τάσεις στις τσάντες και στα αξεσουάρ γενικότερα, αυτή τη σεζόν, βλέπουμε ένα microtrend που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Μιλάμε για τις τσάντες με χρώμα και πιο συγκεκριμένα για τις πράσινες τσάντες που ήδη βλέπουμε να κρατούν όλες οι τοπ fashionista. Αν και βλέπουμε αρκετά άλλα χρώματα, όπως είναι το μοβ, το κίτρινο και το ροζ, είμαστε σίγουρες πως το πράσινο θα ξεχωρίσει. Είναι άλλωστε το χρώμα της σεζόν όχι μόνο στις τσάντες, αλλά και στα ρούχα.

Βλέποντας μάλιστα ποιες fashionista έχουν υιοθετήσει την τάση, πιστεύουμε πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τις βλέπεις παντού. Για αυτό αν θέλεις να υιοθετήσεις την τάση πριν να κορεστεί, καλύτερα να βιαστείς.

Το μοναδικό style tip που θα σου δώσουμε, είναι να την αφήσεις να γίνει το επίκεντρο του look σου, συνδυάζοντας με ουδέτερες αποχρώσεις, είτε γήινες, είτε με λευκό/μαύρο.

ALSO READ: Τα Ωραιότερα Αρώματα Με Γιασεμί Για Να Υποδεχτείς Την Άνοιξη

Δες παρακάτω τα πιο πετυχημένα look των fashionista και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερες προτάσεις αγοράς καθημερινά!

View this post on Instagram

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle)