Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Που Θα Βρεις Gucci Ζώνες Στις Καλύτερες Τιμές

Που θα βρεις Gucci ζώνες καινούριες vintage και used
Gucci ζώνες: To GG μεταλλικό λογότυπο συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των fashionista. Διάβασε που θα βρεις τις ωραιότερες, καινούριες, vintage και used, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Που θα βρεις Gucci ζώνες καινούριες vintage και used

Ένα από τα πιο trending αξεσουάρ των τελευταίων ετών στο instagram και στην blogosphere, είναι σίγουρα οι Gucci ζώνες. Προ τριετίας, έκαναν πραγματικό πάταγο στα social media και πραγματικά δεν προλαβαίναμε να βλέπουμε viral looks με αυτή τη ζώνη. Φυσικά, μπορεί να μην την βλέπεις με τον ίδιο ρυθμό πλέον στο insta-feed σου, ωστόσο, ένα τόσο cult αξεσουάρ δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ εκτός μόδας. Επίσης, λόγω του ότι είναι Gucci, δεν θα πέσει ποτέ η αξία του.

Όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι, είναι ένα πολύ ευέλικτο και σικ αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις με tailored κομμάτια για να τα αναβαθμίσεις ακόμη περισσότερο ή ακόμη και με ένα t-shirt και jeans, για έναν high-low συνδυασμό. Οι celebs που φοράνε Gucci ζώνες non-stop, είναι πραγματικά αναρίθμητες και μεταξύ τους βρίσκονται μερικά από τα πιο τρανταχτά ονόματα της μόδας όπως, η Rosie-Huntington Whiteley, η Cindy Crawford και άλλες.

Για αυτό σήμερα θα συνοψίσουμε σε λίγες γραμμές που μπορείς να βρεις Gucci ζώνες, καινούριες, vintage και used. Εάν δεν έχεις ακόμη μια τέτοια ζώνη στη ντουλάπα σου, διάβασε παρακάτω για να τις βρεις στις καλύτερες τιμές. Αν και σίγουρα με το κόστος μιας Gucci ζώνης, μπορείς να αγοράσεις 10 άλλες από γνωστά και άγνωστα fashion brands, η Gucci ζώνη όπως είπαμε και πιο πάνω, δεν χάνει ποτέ την αξία της. Οποιαδήποτε στιγμή την βαρεθείς -που δε το νομίζουμε- μπορείς να την μεταπωλήσεις στην ίδια τιμή.

Που θα βρεις καινούριες Gucci ζώνες

Που θα βρεις μεταχειρισμένες και vintage

Δείτε αυτές που έχουν μπει στη wishlist μας αυτή τη σεζόν.

GG Marmont Supreme and leather belt €295


Gucci δερμάτινη ζώνη με interlocking G Horsebit 658 €


Gucci horsebit δερμάτινη ζώνη 390 €


Gucci interlocking G ζώνη με αγκράφα 495€

Ετικέτες: