Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Mani Monday: 3D Μανικιούρ

Τρισδιάστατα και ρεαλιστικά σχέδια

Mani Monday σήμερα και θα σας παρουσιάσουμε τα πιο πρωτότυπα τρισδιάστατα μανικιούρ που έχετε δει ποτέ.

Η τέχνη του μανικιούρ εξελίσσεται διαρκώς και καθημερινά βλέπουμε τόσα καινούρια designs και φανταστικές ιδέες στο Instagram που δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε για να σας παρουσιάσουμε.

Το nail art μάλιστα έχει φθάσει σε ένα επίπεδο που έχει ξεφύγει ακόμη περισσότερο και από το μακιγιάζ και έτσι βλέπουμε τάσεις και τεχνικές αρκετά εξεζητημένες και αρκετά cool ταυτόχρονα. Και μπορεί παλαιότερα τα περισσότερα από αυτά να θεωρούταν κιτς, πλέον όμως έχουμε ξεφύγει μακράν από αυτή τη λέξη και ένα απλό μαύρο ή ένα κόκκινο μανικιούρ έχει αρχίσει να δείχνει τετριμμένο και πολύ…απλό. Στα διεθνή runway shows και στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας, αρκετά σπάνια θα δεις πλέον μονόχρωμα ή απλά μανικιούρ.

Μια από τις τάσεις που είδαμε αρκετά στα runway shows για τη σεζόν Άνοιξη Καλοκαίρι ’21, είναι τα τρισδιάστατα μανικιούρ. Chromat και Schiaparelli παρουσίασαν extravagant σχέδια, ενώ οι διακοσμήσεις των 90s στα νύχια έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να επιστρέφουν.

Από αυτά λοιπόν εμπνευστήκαμε και ψάξαμε στους λογαριασμούς των κορυφαίων nail artists για να βρούμε πρωτότυπα τρισδιάστατα και ρεαλιστικά σχέδια, για να πάρεις έμπνευση. ΟΚ, ξέρουμε πως μπορεί να μην υιοθετήσεις και τίποτα από αυτά αν τα αισθάνεσαι πολύ εξεζητημένα, πολλές φορές όμως μπορούμε απλά να θαυμάσουμε μερικά πράγματα ως τέχνη. Είτε με τρισδιάτατη υφή, είτε με διακοσμητικά και κοσμήματα, είτε με φωτορεαλιστικά σχέδια, αυτά που θα δεις παρακάτω σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν.

ALSO READ: Τάσεις Στα Νύχια 2021

Δείτε τα μέχρι το τέλος και μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.