7 Τρόποι Να Φορέσεις Ένα Πουκάμισο

Όχι πως υπάρχουν μόνο 7, αλλά αυτοί οι 7 είναι οι αγαπημένοι μας τρόποι να φοράμε τα πουκάμισα μας. Λευκά, γαλάζια, μαύρα, ριγέ και printed, όποια και αν είναι της προτίμησης σου, μπορείς να τα φορέσεις με τόσους διαφορετικούς τρόπους, που κάθε φορά θα νιώθεις πως φοράς και κάτι καινούριο. Τα πουκάμισα άλλωστε είναι το πιο basic κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, που μπορούν να φορεθούν με όχι και τόσο basic τρόπους για πιο ενδιαφέρον στυλ στα look μας!

Wrap and tuck

wrap and tuck

Φόρεσε το αγαπημένο σου button down και αντί να το κουμπώσεις, φόρεσε το χιαστί σαν μια wrap μπλούζα.


Off the shoulder

Tsangtastic
Tsangtastic

Μισοκούμπωσε το και αν θες προαιρετικά διπλώνεις το γιακά εσωτερικά και τραβάς πίσω από τους ώμους, δίνοντας του άμεσα μια δόση θηλυκότητας.


Ανάποδα κουμπωμένο ή μισοκουμπωμένο

Modern Legacy
Modern Legacy

Από τα πιο ενδιαφέροντα styling tricks, το πουκάμισο φορεμένο ανάποδα, είτε κουμπωμένο, είτε μισοκουμπωμένο, αντικαθιστά ένα απλό μόνοχρωμο και boring top, κάνοντας την έκπληξη.


Δεμένο

Camille over the rainbow
Camille over the rainbow

Ένα οversized ή αρκετά μακρύ πουκάμισο, εκτός του ότι με ένα twist (κόμπο) παίρνει ενδιαφέρον twist, μικραίνει άμεσα το μήκος του, εάν θέλεις πχ. να επιδείξεις μια εντυπωσιακή ζώνη.


Strapless

Φόρεσε το αφήνοντας τα χέρια ελεύθερα έξω από τα μανίκια και δέσε τα μανίκια μπροστά για ένα playful look.


Sexy bralet

Αν θέλεις να αφαιρέσεις από την σοβαρότητα ενός ριγέ πουκάμισο, άφησε ανοιχτά όσα κουμπιά χρειάζεται για να φανεί λίγο το σέξι bralet που θα φοράς από μέσα.


Skirt

shirt tied as skirt
apairandaspare

Ένα τρικ που έχουμε δει και σε runway shows και μας αρέσει με όλων των ειδών τα πουκάμισα.

No Comments Yet

Comments are closed