Μόδα Άνοιξη Καλοκαίρι 2022: Τάσεις Στις Τσάντες

Τάσεις στις τσάντες Άνοιξη Καλοκαίρι 2022: όσα πρέπει να ξέρεις για τις τάσεις της νέας σεζόν. Σχέδια, υλικά, χρώματα που θα κυριαρχήσουν.

Οι τσάντες γίνονται και πάλι απαραίτητο στοιχείο της εμφάνισης μας και αναδεικνύονται ως κομμάτι κλειδί, για τα looks της νέας σεζόν. Δες τις πιο σημαντικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν σε καθημερινά και επίσημα looks την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Διάβασε: Μόδα Άνοιξη Καλοκαίρι 2022

Τσάντες: Σχέδια και τάσεις στα σχήματα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι ’22 (τετράγωνα/slouchy/bucket)

Οι νέες hobo τσάντες είναι ελαφρώς πιο δομημένες, κρατάνε όμως τον slouchy casual χαρακτήρα τους και γίνονται το κυρίαρχο σχέδιο της νέας σεζόν. Επιπλέον, επιστρέφουν οι bucket τσάντες που όλες έχουμε αγαπήσει και υιοθετήσει κάποια στιγμή, ενώ βλέπουμε και τις τετράγωνες αυστηρές τσάντες να γίνονται μια από τις πιο σημαντικές τάσεις της σεζόν στις τσάντες.

Το μέγεθος στις τσάντες που είναι μεγάλη τάση

Οι σχεδιαστές μας προτείνουν για τη νέα σεζόν, τόσο XXL τσάντες, όσο και μικροσκοπικές. Η αλήθεια είναι πως αφού πλέον, χρειαζόμαστε πολύ χώρο για τα απαραίτητα, οι μεγάλες, ευρύχωρες τσάντες είναι η τάση που θα κυριαρχήσει όσο καμία. Μπορεί όχι τόσο XXL όσο αυτές που είδαμε στα runway shows, αλλά σίγουρα όχι και μικροσκοπικές.

Δες ακόμη τις τάσεις στα παπούτσια Άνοιξη Καλοκαίρι 2022.

Τα χρώματα στις τσάντες που θα αγαπήσεις

Το κόκκινο επανέρχεται στις τσάντες μέσα από τις προτάσεις του Valentino και της Prada, κάτι που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια και αυτό δείχνει την διάθεση των σχεδιαστών για επιστροφή σε πιο…χαρούμενες μέρες και statement outfits. Το very peri που είναι και χρώμα της χρονιάς για την Pantone, επίσης το είδαμε σε πολλά runway shows, καθώς και το κίτρινο, το πράσινο και αποχρώσεις του μπλε. Ακόμη και πολύχρωμα κρόσσια είδαμε στο show της Chloe, ενώ στο show της Chanel είδαμε κλασσικά σχέδια να χρωματίζονται σε μοβ αποχρώσεις.

Τάσεις στις τσάντες: statement διακόσμηση και λεπτομέρειες για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022

Το glam στις τσάντες όπως και γενικότερα στις τάσεις μόδας επιστρέφει. Έτσι, θα δούμε πολλές chunky αλυσίδες σε καθημερινές τσάντες, αλλά και ακόμη περισσότερο extravagant σχέδια όπως μίνι τσαντάκια πλήρως καλυμμένα με πέρλες, τσάντες με full παγιέτες, chainmail και άλλα χαρακτηριστικά που θα τις καθιερώνουν ως ξεχωριστά κομμάτια για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται