Δώσε Λάμψη Στα Σωστά Σημεία Με Το Highlighter Σου

Που να εφαρμόσεις το highlighter: διάβασε σε ποια σημεία του προσώπου και του σώματος, μπορείς να δώσεις ένταση και λάμψη

Εάν ανήκεις στις αρχάριες του μακιγιάζ και δεν γνωρίζεις ακριβώς σε ποια σημεία εφαρμόζεται το highligther, θα σου αριθμήσουμε συνοπτικά τα σημεία του προσώπου -που πολύ πιθανόν να γνωρίζεις ήδη- και έπειτα θα σου προτείνουμε 4 εφαρμογές που ίσως δεν έχεις σκεφτεί. Εφαρμογές σε σημεία του σώματος για να τονίσεις στοιχεία που με λίγη διακριτική λάμψη θα δείχνουν εντελώς διαφορετικά. Προσοχή μόνο στην ποσότητα και στην εφαρμογή, ώστε να μην το παρακάνεις και δείξει αφύσικο.

[small_title title=”ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ”]

Φώτισε τα σημεία που χτυπάει ο ήλιος, όπως φαίνονται στην φωτογραφία. Στην εσωτερική γωνία του ματιού, στο μέτωπο, στην άκρη της μύτης, επάνω από τα ζυγωματικά, στο πηγούνι, κάτω από το τόξο του φρυδιού. Η απόχρωση που θα διαλέξεις πρέπει να είναι πολύ κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας σου, 1-2 τόνους πιο ανοιχτή ώστε να φωτίσει, χωρίς να γίνει το σημείο που θα τραβήξει όλη την προσοχή.

που να εφαρμόσεις το highlighter
[small_title title=”ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑ & ΣΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ”]

Τόνισε ακόμη δύο σημεία που εκπέμπουν θηλυκότητα εφαρμόζοντας την strobing κρέμα, το highlighter ή λίγη illuminating πούδρα, επάνω στα κόκκαλα της κλείδας και ενδιάμεσα από το στήθος.

highlighting στο σώμα
[small_title title=”ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ”]

Μια υποψία highligter στα σημεία που αντανακλούν το φως τα πόδια σου -σίγουρα έχει παρατηρήσει ποια είναι αυτά, κάθε καλοκαίρι- και θα τονίσεις ακόμη περισσότερο τα καλοσχηματισμένα σου πόδια.

leg strobing
[small_title title=”ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ”]

Ακόμη ένα σημείο, που μπορείς εύκολα να τονίσεις, ιδίως το καλοκαίρι που θα κάνει αντίθεση με το μαυρισμένο σου δέρμα.

strobing στο σώμα

[small_title title=”SHOP”]

No Comments Yet

Comments are closed