Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Vanity Inspo: Εντυπωσιακά Μπουντουάρ Για Να Πάρεις Ιδέες

Vanity desk: ιδέες οργάνωσης και διακόσμησης του μπουντουάρ σας, για να δημιουργήσετε μια μοναδική γωνιά ομορφιάς στο χώρο σας

Αν δεν μένετε μόνη σας και δεν μπορείτε να βρείτε ένα σημείο του σπιτιού που να είναι καθαρά δικό σας, τότε σίγουρα πρέπει να το δημιουργήσετε γιατί σίγουρα αξίζει να κρατήσετε μια μικρή γωνιά για εσάς. Ένα μέρος που θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να του αφιερώσετε χρόνο και να σας εμπνέει καθημερινά, ώστε να αποκτήσετε μια ρουτίνα περιποίησης και όχι μόνο.

Ένα vanity desk ή αλλιώς ένα μπουντουάρ, μπορεί να συγκεντρώσει όλα σας τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς, από κρέμες και καλλυντικά μέχρι αρώματα και αξεσουάρ. Ένα ψυγειάκι καλλυντικών, ένας καθρέφτης με φως, ένα σκαμπό για μπουντουάρ, όλα αυτά είναι σίγουρα τα έξτρα που μπορείτε να προσθέσετε για να οργανώσετε εύκολα τον χώρο σας και να τον κάνετε πιο άνετο.

Μπορεί ακόμη να μην χρειάζεστε καν ένα ολόκληρο μπουντουάρ, αλλά λίγο χώρο επάνω σε μια συρταριέρα, όπου έξυπνα θα αποθηκεύσετε τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά, το καθημερινό σας άρωμα, μια κρέμα ενυδάτωσης, το αγαπημένο σας κραγιόν. Μπορείτε ακόμη να τοποθετήσετε και έναν καθρέφτη, για ένα ολοκληρωμένο μίνι vanity desk.

Μεγάλη ποικιλία από έπιπλα για το vanity corner του σπιτιού σας, θα βρείτε στο Polihome καθώς και πολύ ωραία σκαμπό. Για την μεθοδική οργάνωση καλλυντικών, μπορείτε να βρείτε έξυπνες θήκες και stands στο Spitishop, ενώ αν θέλετε αντικείμενα περισσότερο πολυτελή όπως πχ. γυάλινα κουτιά, μεταλλικούς δίσκους για να εκθέτετε αρώματα, μπορείτε να βρείτε ποικιλία στο H&M.

Πάρτε ιδέες οργάνωσης και διακόσμησης του μπουντουάρ σας, από αυτά που συγκεντρώσαμε παρακάτω και μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Facebook και στο Instagram για να μη χάνετε τα νέα μας άρθρα!

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται