Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Very Peri Και Στα Μαλλιά

Very Peri μαλλιά: έχουμε συγκεντρώσει 7 διαφορετικά hair look για να υιοθετήσεις το χρώμα της χρονιάς στα μαλλιά σου

Όπως σίγουρα γνωρίζεις μέχρι τώρα, το ινστιτούτο Pantone, κήρυξε την periwinkle απόχρωση ως το χρώμα της χρονιάς.

Το “Very Peri” περιγράφεται από την Pantone ως «μια δυναμική μπλε απόχρωση με ζωηρό βιολετί κόκκινο τόνο». Η Leatrice Eiseman, εκτελεστική διευθύντρια του Ινστιτούτου Χρωμάτων Pantone, είπε χαρακτηριστικά: «Περιλαμβάνοντας τις ιδιότητες των αποχρώσεων του μπλε, αλλά ταυτόχρονα με έναν βιολετί-κόκκινο τόνο, το PANTONE 17-3938 Very Peri επιδεικνύει μια έξυπνη, χαρούμενη στάση και δυναμική παρουσία που ενθαρρύνει τη θαρραλέα δημιουργικότητα και τη φανταστική έκφραση.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Very peri νύχια

Ως είθισται στη μόδα, στην διακόσμηση αλλά και στην ομορφιά, οι τάσεις επηρεάζονται από τα χρώματα της Pantone και τα χρώματα μαλλιών, θα επηρεαστούν εξίσου. Πώς όμως θα μεταφραστεί αυτή η απόχρωση στα μαλλιά και πώς μπορείτε να την υιοθετήσετε και εσείς;

Σίγουρα πρέπει να είστε αρκετά τολμηρή και έτοιμη για κάτι διαφορετικό, αν θέλετε να το ενσωματώσετε στο look σας υιοθετώντας κάποιο από τα look που θα δείτε παρακάτω.

#1. Παίξτε με τις αποχρώσεις και τους τόνους

To Very Peri δεν είναι απλώς ένα χρώμα, αλλά πολλοί διαφορετικοί. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να παίξετε με αποχρώσεις του μπλε ή του παιχνιδιάρικου κόκκινου και να συνδυάσετε τους τόνους. Η ευελιξία είναι κλειδί. Μπορείτε για παράδειγμα να υιοθετήσετε ένα σκούρο μοβ, που περιέχει πιο έντονους κόκκινους τόνους.

#2. Υιοθετήστε το σαν full color

Αυτό το look είναι σίγουρα για τις τολμηρές. Υιοθετήστε την απόχρωση ακόμη και με ένα προσωρινό χρώμα, για να αποκτήσετε έστω και για λίγο, ένα πιο ζωηρό στυλ.

#3. Smoked Very Peri αποχρώσεις

Τον προηγούμενο χρόνο, είδαμε πολύ τις smoked αποχρώσεις στα μαλλιά. Γιατί να μην υιοθετήσεις αυτό το τόσο μοντέρνο look σε συνδυασμό με το χρώμα της χρονιάς; Θα είσαι σίγουρα πολύ μπροστά.

#4. Very Peri peek-a-boo

Οι peek-a-boo ανταύγειες είναι ένα από τα πιο hot hairlooks τα τελευταία 2 χρόνια. Αν έχεις βαρεθεί το χρώμα σου, αλλά δεν θέλεις και μια τεράστια αλλαγή, οι very peri peek-a-boo εσωτερικές ανταύγειες, είναι μια πολύ καλή πρόταση για εσένα.

#5. Very peri moneypiece

Ακόμη και αν δεν θέλεις να υιοθετήσεις δύο διαφορετικούς τόνους παστέλ αποχρώσεων στα μαλλιά σου, μπορείς να υιοθετήσεις το very peri, μόνο σαν money piece ανταύγειες που θα κορνιζάρουν το πρόσωπο σου. Αν έχεις γαλάζια μάτια, θα δείχνει εξωπραγματικά εντυπωσιακό.

#6. Very Peri ombre

Φυσικά και θα βρίσκαμε και ένα ombre. To μπαλαγιάζ μπορεί να ακούγεται πολύ τα τελευταία χρόνια, αλλά σίγουρα δεν έχουμε ξεχάσει το όμπρε με το οποίο μπορείς να πετύχεις πολύ εντυπωσιακά look. Άλλος ένας τρόπος να υιοθετήσεις αυτή την απόχρωση, χωρίς να σε δεσμεύσεις, αφού οποιαδήποτε στιγμή το βαρεθείς, μπορείς απλά να τα κουρέψεις και να φρεσκάρεις και το μαλλί σου.

#7. Two-tone very peri

Για τις ακόμη πιο τολμηρές, αυτό το δίχρωμο look, σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίζεις.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται