Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Very Peri: Τέλεια Νύχια Με Το Χρώμα Της Χρονιάς

Very Peri Νύχια: δες τις πιο εντυπωσιακές ιδέες για τα νύχια σου με το very peri το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone

Το periwinkle, είναι το χρώμα της χρονιάς. Τουλάχιστον για την Pantone, γιατί δεν ξέρουμε πόσο θα μας αρέσει αυτό το χρώμα σε ρούχα ή αξεσουάρ. Σε μακιγιάζ επίσης, αξίζει να το υιοθετήσουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι, όταν θα έχουμε ισχυρότερη επιθυμία για χρώμα.

Τι είναι το periwinkle και γιατί το επέλεξε η Pantone

Το periwinkle είναι το γαλάζιο της λεβάντας. Ανήκει τόσο στις μπλε όσο και στις βιολετί αποχρώσεις, έχει κόκκινους υποτόνους και έχει πάρει το όνομα του από το λουλούδι periwinkle, του οποίου τα πέταλα φέρουν αυτό το χρώμα.

Η Pantone το επέλεξε ως χρώμα της χρονιάς γιατί συνδυάζει την πίστη του γαλάζιου χρώματος με την ενέργεια του κόκκινου. Και με φόντο τη νέα εποχή στην οποία εισερχόμαστε, το periwinkle θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και οραματισμού για τη νέα αυτή εποχή.

P.S.

Όχι να το παινευτούμε, αλλά επειδή προβλέψαμε την έλευση του μοβ στα νύχια μας πριν ακόμη και από την Pantone, μπορείς να δεις ακόμη περισσότερες ιδέες για μοβ νύχια.

Χωρίς περισσότερα λόγια, δείτε παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά very peri νύχια που εντοπίσαμε, γιατί είναι πραγματικά εντυπωσιακά, ζωηρά και δίνουν μια χαρούμενη όψη και διάθεση στο στυλ μας.

  • Very Peri νύχια
  • Very Peri νύχια
  • Very Peri νύχια
  • Very Peri νύχια
  • Very Peri νύχια
  • Very Peri νύχια
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται