Πού θα βρεις vintage κοσμήματα

Τα vintage κοσμήματα είναι το trend στα κοσμήματα που δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα. Δες που θα βρεις μεγάλη ποικιλία για να εμπλουτίσεις την συλλογή σου

Άν και μας αρέσει να δοκιμάζουμε νέα trends, όσον αφορά τα κοσμήματα μία είναι η τάση που δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ για κανένα trend της στιγμής. Τα vintage κοσμήματα, είναι η τάση από την οποία πηγάζουν οι τάσεις, είναι η έμπνευση πίσω από τις “νέες” ιδέες, είναι τα κομμάτια που θα κάνουν το look σου να ξεχωρίζει δίνοντας ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Που θα βρεις ποικιλία σε vintage κοσμήματα - The Cover

Φυσικά, όπως οτιδήποτε vintage, πλέον το βρίσκεις με πολύ μεγάλη ευκολία στο internet, αρκεί να ξέρεις που να κοιτάξεις και τι ακριβώς να ψάξεις. Διάβασε παρακάτω, όλα μας τα μυστικά για να βρίσκεις τους πιο καλά κρυμμένους θησαυρούς.

#1. ETSY

Εάν ψάχνεις για vintage κοσμήματα από γνωστούς οίκους μόδας, τότε θα σου συστήσουμε να παρακολουθείς το VintageEnMode, ένα Γαλλικό κατάστημα που φέρει vintage αξεσουάρ και σπάνια vintage κοσμήματα από οίκους όπως Chanel, Lanvin, Balenciaga, Dior.

YSL vintage σκουλαρίκια, €550

Φυσικά, στο search του Etsy μπορείς απλά να γράψεις vintage jewelry για να βρεις πολλά περισσότερα από διάφορες εποχές και σε διάφορες τιμές, σιγουρέψου όμως πως στα φίλτρα έχεις επιλέξει Europe, για να μην καταλήξεις να πληρώνεις δασμούς για την παραγγελία σου. Μπορείς επίσης να κάνεις πιο συγκεκριμένη την αναζήτηση σου γράφοντας Art Deco jewelry ή Victorian jewelry, 80s jewelry κτλ. επιλέγοντας στα φίλτρα πάλι “vintage” και “europe”.


#2. FARFETCH

Το Farfetch, είναι ένα από τα αγαπημένα πολυκαταστήματα μόδας. Ενώνει χιλιάδες μπουτίκ και πωλητές από διάφορα σημεία, με όλο τον κόσμο. Και μπορεί να το γνωρίζεις για αυτόν τον λόγο, αλλά γνωρίζεις για το vintage fashion section, όπου έχει και vintage designer κοσμήματα; Σε καταπληκτικές τιμές.


#3. EBAY

Στο Ebay σίγουρα μπορείς να βρεις τα πάντα και φυσικά vintage κοσμήματα. Από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες στα vintage κοσμήματα, είναι σίγουρα τα αντικέ δαχτυλίδια, για τα οποία αυξάνεται η ζήτηση διαρκώς. Και εδώ ισχύει ότι και στο Etsy, επέλεξε την κατηγορία vintage jewelery και στη συνέχεια περιοχή: Ευρώπη. Από το μενού στα αριστερά, μπορείς να επιλέξεις ακόμη πιο ειδική κατηγορία ή περίοδο.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται