Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βραδινά χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις

Βραδινά χτενίσματα εύκολα - The Cover

Δες τέσσερα εντυπωσιακά και πολύ εύκολα βραδινά χτενίσματα για να κάνεις μόνη σου, για τις βραδινές σου εξόδους ή για επίσημα events

Θέλεις να βρεις ένα go-to εύκολο βραδινό χτένισμα για ιδιαίτερες περιστάσεις; Είσαι στο σωστό μέρος. Σήμερα θα σου προτείνουμε μοντέρνα, σοφιστικέ και classy χτενίσματα που μπορείς να υιοθετήσεις στα μαλλιά σου τόσο για τις βραδινές σου εξόδους, όσο και για πιο επίσημα events.

Το καλύτερο με αυτά τα χτενίσματα, είναι ο βαθμός ευκολίας τους, αφού δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες δεξιότητες για να τα κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείς, είναι ένα ψαλίδι για μπούκλες, ένα σπρέϋ για προστασία από την θερμότητα, ένα gel/κερί και λαστιχάκια.

Δες τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.

#1. Χαμηλή κοτσίδα με φιόγκο

Τα 80s χτενίσματα έχουν επανέλθει φέτος και ένα από αυτά, είναι οι μύτες στα μπροστινά, που γυρίζουν προς τα έξω. Είναι πανεύκολο να το κάνεις με μια βούρτσα και ένα σεσουάρ, αφού φυσικά έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο θερμοπροστατευτικό όπως το Cantu Thermal Shield Heat Protectant (8.45€). Στη συνέχεια, δέσε τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή κοτσίδα και διακόσμησε με μια κορδελίτσα που θα δέσεις φιόγκο.

#2. Χαμηλή κοτσίδα με πλεξούδα και ρετρό κυματισμούς

Εύκολο και γρήγορο χτένισμα, με μια πλεξούδα που κάνει όλη την διαφορά. Κάνε πλαϊνή χωρίστρα και πλέξε τα μπροστινά σε μια πλεξούδα προς την αντίθετη πλευρά της χωρίστρας. Δέσε τα μαλλιά σε χαμηλή κοτσίδα και με την βοήθεια ενός ψαλιδιού για μπούκλες, κάνε κυματισμούς στην κοτσίδα σου.

@dvir_tvik

#3. Ψηλός κότσος με τσουλούφια

Σικ και κλασσικός, ο ψηλός στριφογυριστός κότσος, αποκτά σέξι ύφος με τα ελεύθερα κυματιστά τσουλούφια που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Είναι το ευκολότερο χτένισμα για ίσια και σπαστά μαλλιά, ενώ χρειάζεσαι μόνο λίγο κερί/gel για να δώσεις στιλπνότητα στα τσουλούφια.

#4. Χαμηλή κοτσίδα με χαλαρές μπούκλες

Το κλειδί για αυτό το look, είναι η πολύ βαθιά πλαϊνή χωρίστρα, ώστε να φέρεις όλο το μαλλί σε μία πλευρά και να δώσεις όγκο στην κοτσίδα σου. Δημιούργησε χαλαρές μεγάλες μπούκλες με ένα ψαλίδι για μπούκλες με μεγάλη διάμετρο (3,5mm). Άφησε έξω από την κοτσίδα μια μπροστινή τούφα και κρέπαρε τη στην κορυφή. Με ένα σπρέυ φιξαρίσματος στερέωσε την αρκετά ψηλά, ώστε να δώσεις περισσότερο βραδινό ύφος στο hairstyle σου.