Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ζεστά Μπαλαγιάζ Που Θα Σε Κάνουν Να Ξεχάσεις Το Σαντρέ

Ζεστά μπαλαγιάζ για να πάρεις ιδέες

Συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά ζεστά μπαλαγιάζ σε ξανθούς, καστανούς και κόκκινους τόνους για να πάρεις έμπνευση και ιδέες

Επειδή το “ζεστό” στα μαλλιά είναι μια λίγο παρεξηγημένη έννοια όσον αφορά τα μαλλιά μας, συγκεντρώσαμε 20 μπαλαγιάζ σε ζεστούς τόνους και όχι απαραίτητα κόκκινους ή καστανούς -γιατί μάλλον εκεί πάει το μυαλό σου πρώτα-, αλλά και σε ξανθούς.

Βλέποντας τα ζεστά μπαλαγιάζ που έχουμε συγκεντρώσει για σένα, θα διαπιστώσεις πως ζεστό μπορεί να είναι και το ξανθό. Καθώς, για να δείξει το ξανθό φωτεινό και εντυπωσιακό, δεν είναι απαραίτητο να έχει τόνους του πάγου ή σαντρέ μέσα. Οι χρυσοί, οι μπεζ και οι ροζ τόνοι που μπλέκονται σε αρκετά από αυτά τα μπαλαγιάζ, φωτίζουν όλο το hair look.

Το σαντρέ πρέπει να γνωρίζεις πως μπορεί να κάνει το χρώμα των μαλλιών σου πιο μουντό, ενώ πολλές φορές η λύση στην θερμότητα που εμφανίζουν τα μαλλιά σου καθώς ξεθωριάζει η βαφή, είναι απλά το να υιοθετήσεις μια ζεστή απόχρωση και όχι να την εξουδετερώσεις χρησιμοποιώντας αποκλειστικά σαντρέ. Φυσικά μπορείς πάντα να συνδυάσεις σαντρέ βάση και σαντρέ lowlights με ένα φωτεινό ζεστό μπαλαγιάζ και να έχεις μια ισορροπημένη αντίθεση, που θα είναι άκρως εντυπωσιακή.

Τα ανοιχτά ξανθά χρυσά μπαλαγιάζ μάλιστα, μπορούν να δείξουν πάρα πολύ εντυπωσιακά το καλοκαίρι, καθώς είναι και πιο φυσικά. Το φως του ήλιου, όταν θα πέφτει στα μαλλιά σου θα τα αναδεικνύει ακόμη περισσότερο, ενώ σε συνδυασμό με την μαυρισμένη επιδερμίδα το αποτέλεσμα θα είναι απλά…καταπληκτικό.

ALSO READ: Τα Πιο Ωραία Ombre Μπαλαγιάζ Για Να Πάρεις Έμπνευση

Δείτε παρακάτω, 20 άκρως εντυπωσιακά ζεστά μπαλαγιάζ και μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.