Οι 13 Καλύτερες Αγορές Από Το Designer Outlet Που Λατρεύουμε

Advertisements

Όπως σου έχουμε αναφέρει και στο αφιέρωμα με τα καλύτερα ξένα site με ρούχα αλλά και στο αφιέρωμα για Ηλεκτρονικά Outlet Καταστήματα, ένα από τα αγαπημένα μας designer outlets είναι το Outnet.com. Το ηλεκτρονικό κατάστημα που ανήκει στο YOOX Net-A-Porter Group -μαζί με το netaporter.com και το Yoox.com– έχει μια τεράστια ποικιλία από luxury brands και μεγάλους οίκους που σίγουρα γνωρίζεις.

Για να αναφέρουμε μερικά από τα brands: Michael Kors, Chloe, Valentino, Marni, Altuzarra, Gucci αλλά και mid budget πασίγνωστα brand όπως Reformation, Rixo, By Far, Sandro κ.ά.

Γιατί όμως λατρεύουμε το The Outnet; Γιατί οι εκπτώσεις του είναι τόσο εξωφρενικά καλές που τα πάντα εξαντλούνται απίστευτα γρήγορα. Σίγουρα μια designer τσάντα, παραμένει ακριβή ακόμη και με το -50% αλλά το -50% δεν το βρίσκεις σε πολλά καταστήματα. Σε πολλές εκπτωτικές περιόδους βέβαια, οι εκπτώσεις του φτάνουν ακόμη και το -80%.

Advertisements

Επιπλέον, κάποια brands όπως η Reformation, που για να αποκτήσουμε κάποια κομμάτια της θα έπρεπε να πληρώσουμε την αξία του κομματιού και σε δασμούς αφού είναι Αμερικάνικο brand, τότε σίγουρα αξίζει να τα προμηθευόμαστε από το The Outnet. Τα μεταφορικά έξοδα είναι 13€ και πάλι όμως όταν αγοράζεις designer κομμάτια σε τιμές ως -80% σίγουρα δεν είναι κάτι που θα σε προβληματίσει.

Εν κατακλείδι, στο The Outnet μπορείς πραγματικά να βρεις μικρούς θησαυρούς, από μοναδικά φορέματα και ποιοτικές τσάντες που θα κρατήσεις πολλά χρόνια, ως εντυπωσιακά κοσμήματα σε απίστευτες τιμές.

Ναι, φυσικά πρέπει να τσεκάρεις και το section με τα κοσμήματα, αν και στη σημερινή μας λίστα θα βρεις μόνο ρούχα και τσάντες.

Μετακινήσου με τα βελάκια για να τα δεις όλα, κάνε κλικ στις φωτογραφίες για να κατευθυνθείς στα προϊοντα και μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά!

[show_lookbook_widget id=”486188″]

Advertisements