Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τι Να Φορέσεις Στη Βόλτα Για Περπάτημα

Τι να φορέσεις για περπάτημα

Τι να φορέσεις για περπάτημα: στην χαλαρή βόλτα σου για περπάτημα, πρέπει σίγουρα να είσαι πρώτα άνετη και μετά στυλάτη. Δες τα καλύτερα looks που εντοπίσαμε.

Όσο και αν θέλουμε να προσποιηθούμε πως όλα είναι φυσιολογικά, πως η καραντίνα είναι άγνωστη λέξη ή πως είμαστε ακόμη στο καλοκαίρι…δυστυχώς δε μπορούμε. Και για να είμαστε ειλικρινείς, όλη αυτή η κατάσταση -και η λέξη που δε θέλουμε να επαναλάβουμε- ίσως κρατήσει αρκετά ακόμη. Και έτσι, το μόνο που μας μένει για να πάρουμε τον αέρα μας, είναι η βόλτα για περπάτημα και χαλαρή “άσκηση” που σε όλους μας έχει γίνει απαραίτητη.

Τώρα, επειδή εμείς είμαστε εδώ για το στυλ και τη μόδα, σκεφτήκαμε να σου προτείνουμε cozy αλλά στυλάτα outfit για τις βόλτες σου για περπάτημα, για να μη χάσεις καθόλου το στυλ σου μέχρι να μπούμε ξανά σε ρυθμούς κανονικότητας. Τα σύνολα που θα δεις παρακάτω, είναι πραγματικά τόσο άνετα αλλά και κατάλληλα για το περπάτημα σου, που θα σε πάνε από τον καναπέ στην βόλτα και αντίστροφα.

Η τεχνική mix’n’match είναι το κλειδί για να συνδυάσεις διαφορετικά στυλ και κομμάτια που βρίσκονται στη ντουλάπα σου, ενώ τα απαραίτητα layers είναι το κλειδί στο να είσαι ασφαλής και προφυλαγμένη από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

ALSO READ: Τι Να Φορέσεις Όταν Βρέχει

Δες παρακάτω, τι να φορέσεις στη βόλτα για περπάτημα, με ιδέες από τις πιο γνωστές fashion influencers του Instagram και μη ξεχάσεις να κάνεις follow την σελίδα μας σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

Η φόρμουλα που βλέπουμε παντού αυτό το μήνα, καπαρντίνα+φόρμες+sneakers.

Μαντό, πλεκτό φόρεμα και sneakers. Άνετος και stylish συνδυασμός που θα σε πάει παντού.

Shacket, παντελόνα και sneakers. Άνετο, cool και αρκετά σοφιστικέ για να φορεθεί από το γραφείο στο σπίτι και στη βόλτα για περπάτημα.

Λατρεύουμε τα loungewear sets που δεν φαίνονται σαν loungewear sets.

Πουλόβερ με τονισμένους ώμους, κολάν καμπάνα και sneakers. Άψογο και άνετο.

Μια outfit φόρμουλα που φορούσαμε ανέκαθεν, είναι το δερμάτινο κολάν με φούτερ και sneakers. Άνετο, cool και σέξι!

Αυτά τα mix’n’match μας αρέσει να βλέπουμε. Δερμάτινο jacket σε συνδυασμό με crop τοπ, joggers και sneakers.

Διαφορετικές υφές και πολλά layers στους ίδιους τόνους για ένα υπέρ-stylish outfit με το οποίο σίγουρα θα είσαι αρκετά άνετη και ζεστή.