Τι Να Φορέσεις Σε Ρομαντικό Ραντεβού

Τι να φορέσεις σε ραντεβού, ανάλογα με το στυλ σου και την προσωπικότητα σου. Κάνε το τεστ και δες προσωποποιημένες προτάσεις αγοράς και styling.

Tι να φορέσεις σε ραντεβού | The Cover

Ένα ραντεβού ίσως είναι η καλύτερη σου ευκαιρία να επικοινωνήσεις πολλά για εσένα, μέσω του χρόνου που θα περάσεις με τον άλλο, αλλά και μέσω των στιλιστικών σου επιλογών. Φυσικά, στα ραντεβού σου πρέπει να ντύνεσαι για να εκφραστείς, για να δείξεις την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου και όχι απλά για να εντυπωσιάσεις. Ένα outfit, που δε σε εκφράζει, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα και να μην μπορείς να ευχαριστηθείς και την έξοδο σου.Το σημαντικό που πρέπει να θυμάσαι, είναι να είσαι πάντα ο εαυτός σου, μέσα και έξω και εάν είναι ο κατάλληλος, σίγουρα θα το εκτιμήσει.

Σε γενικές γραμμές και αν εξαιρέσουμε το ντύσιμο στον χώρο εργασίας, το οποίο σίγουρα πρέπει να ακολουθεί κάποιο dresscode, σε όλες τις περιστάσεις της ζωής σου θα σου λέγαμε ξέχνα τι “πρέπει” να φοράς και φόρεσε αυτό που είσαι. Όχι δεν χρειάζεται να φορέσεις γόβα στιλέτο και μίνι φόρεμα για να τον εντυπωσιάσεις. Ιδίως αν δεν τις έχεις φορέσει ποτέ ξανά, να είσαι σίγουρη πως στην διάρκεια του ραντεβού, αυτό θα φανεί και ίσως να εκτεθείς κιόλας.

No Comments Yet

Comments are closed