Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Mani Monday: ιδέες για λευκά νύχια

Δες τα πιο σικ και μίνιμαλ σχέδια για λευκά νύχια που εντοπίσαμε και πάρε ιδέες και έμπνευση για το επόμενο σου μανικιούρ

Mani Monday σήμερα και έχουμε μπει για τα καλά στην άνοιξη. Που σημαίνει πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στο καλοκαίρι! Τώρα μάλιστα που έχει αλλάξει η ώρα και η μέρα έχει μεγαλώσει αισθητά, το καλοκαιρινό mood έχει απογειωθεί. Και δεν υπάρχει άλλο χρώμα που να αντιπροσωπεύει καλύτερα την το καλοκαίρι και την ευχάριστη διάθεση μας…από το λευκό.

Επιπλέον, όλες γνωρίζουμε πως τα λευκά νύχια κάνουν την τέλεια αντίθεση με το μαυρισμένο δέρμα -hello, αγαπημένα μας αυτομαυριστικά σώματος– και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι και ταυτόχρονα στις διακοπές. Επίσης ξέρουμε, πως είναι ένα και από τα δικά σας αγαπημένα χρώματα, αφού κάθε χρόνο τέτοια εποχή, λαμβάνουμε μηνύματα για αφιέρωμα σε λευκά νύχια.

Για αυτό και η έμπνευση μας σήμερα, προέρχεται από τα λευκά μανικιούρ που έχουμε εντοπίσει στο Instagram. Φυσικά, τα μανικιούρ που θα δεις παρακάτω δεν είναι ολόλευκα και μπορεί να μην έχουν όλα το λευκό σαν πρωταγωνιστή, αλλά σαν πινελιά που κάνει την διαφορά επάνω σε μια nude βάση.

Μίνιμαλ και σικ, αυτά είναι τα ωραιότερα λευκά μανικιούρ που εντοπίσαμε.

Δείτε τα μέχρι το τέλος και μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη μόδα και ομορφιά καθημερινά.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται