Πώς Να Προφυλάξεις Το Δέρμα Σου Από Το Κρύο

Κοινοποιήστε!

Για πλήρη προστασία και ενυδάτωση.

Η αλλαγή του καιρού, των θερμοκρασιών και της εποχής γενικότερα, είναι σίγουρο πως επιφέρει αλλαγές και στο δέρμα μας, κάνοντας το πιο ευαίσθητο.

Διάβασε πως να προφυλάξεις το δέρμα σου από το κρύο και πώς να διατηρήσεις την ελαστικότητα του, ακόμη και στις χαμηλότερες θερμοκρασίες.

ALSO READ: Πώς Να Εφαρμόσεις Concealer Σαν Επαγγελματίας

Πώς να προφυλάξεις το δέρμα σου από το κρύο

#1. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ANTI-POLLUTION ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η εναλλαγή από τους κλειστούς και πολύ ζεστούς εσωτερικούς χώρους, στο κρύο και αντιστρόφως, επιφέρει συνεχές άνοιγμα/κλείσιμο των πόρων και έτσι το δέρμα μας καθίσταται ακόμη πιο ευάλωτο σε ρύπους.

Ο σωστός καθαρισμός με ελαφριά προϊόντα -που δεν θα αφαιρέσουν ακόμη περισσότερη υγρασία- είναι το πιο απαραίτητο βήμα της περιποίησης του προσώπου σου.

Lancome Galatee Confort

Lancome Galatee Confort γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ  21,26€

Αυτό το απαλό γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ, είναι ιδανικό για να αφαιρέσει το μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ενώ συγχρόνως τα ενυδατικά του στοιχεία όπως το μέλι και το εκχύλισμα αμυγδάλου θα προστατεύουν την υγρασία του. 


#2. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ 

Εάν χρειάζεται το σώμα σου προστασία από το κρύο, δεν χρειάζεται και το πρόσωπο σου; Και βέβαια χρειάζεται. Γιατί η συνεχής εναλλαγή θερμοκρασιών κατά τους χειμερινούς μήνες και ο έντονος αέρας, μπορεί να αποστραγγίξει το δέρμα σου από την εσωτερική και την εξωτερική του υγρασία.

Για την αποκατάσταση της εσωτερικής υγρασίας πρέπει να ακολουθείς μια διατροφή πλούσια σε Ω3 λιπαρά, προβιοτικά αλλά και σωστή κατανάλωση υγρών.

Omega-3 Triple Strength ταμπλέτες 26,49€


#3. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ 

Επιπλέον, θα χρειαστείς σίγουρα πιο βαθιά ενυδατικά προϊόντα για το πρόσωπο σου, αλλά και εξειδικευμένα προϊόντα για τα χείλη.

Εμείς θα σου προτείναμε να εντάξεις στην βραδινή σου ρουτίνα μια ενυδατική μάσκα ύπνου, που θα δρα ολονύκτια να αποκαταστήσει την ποσότητα υγρασίας που χάνεται την ημέρα. Φυσικά, ένα balm στα χείλη, πρέπει πάντα να βρίσκεται στην τσάντα σου.

Τέλος, μην ξεχνάς πως επειδή δεν νιώθεις τον ήλιο να σε καίει, δεν σημαίνει πως οι ακτίνες του δεν είναι βλαβερές. Μια ενυδατική κρέμα ημέρας με SPF είναι απαραίτητη όλες τις εποχές.

Biotherm Aquasource Everplump night

Biotherm Aquasource Everplump ενυδατική μάσκα ύπνου 37.55€

Τα ενεργά συστατικά αυτής της πρωτοποριακής μάσκας από την Biotherm, που ενεργοποιείται με την απουσία φωτός, βοηθούν να περιοριστεί η απώλεια νερού και υγρασίας όλη νύχτα αλλά και το επόμενο πρωί.


Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer SPF30 26,82 €

Ενυδάτωση και προστασία σε μια ενυδατική λοσιόν που διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα σου για 24 ώρες, ενώ παράλληλα η συσκευασία της δεν επιτρέπει να εισέλθουν μικρόβια μέσα στο προϊόν.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. 


Kiehl’s Lip Balm Mango 9,92 € 

Για προστασία από τον αέρα και το κρύο, αλλά και για ανακούφιση από τα σκασμένα χείλη, το lip balm της Kiehl’s είναι αυτό που χρειάζεσαι να έχεις πάντα στην τσάντα σου.

Κοινοποιήστε!