Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Εντυπωσιακά κουρέματα με undercut

Γυναικεία κουρέματα με undercut 5- The Cover

Συγκεντρώσαμε τις πιο εντυπωσιακές ιδέες για γυναικεία κουρέματα με undercut για να πάρεις έμπνευση για ένα fresh, ιδιαίτερο look

Εάν είσαι σε mood για μια τολμηρή αλλαγή ή αν απλά θέλεις κάτι πιο εύκολο στο styling, σήμερα θα σου δείξουμε κουρέματα με undercut που σίγουρα είναι αρκετά πιο extreme από ένα συνηθισμένο bob κούρεμα.

Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά δεν χρειάζονται και styling με θερμικά εργαλεία, οπότε είναι τέλεια για τις πολύ ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Τι ακριβώς είναι όμως το undercut; Undercut ονομάζεται, ένα τμήμα του κεφαλιού που το έχουμε ξυρίσει ή έχουμε κόψει πάρα πολύ κοντό σε σχέση με τα υπόλοιπα μαλλιά.

Με ένα undercut κούρεμα θα κερδίσεις χρόνο στο λούσιμο και στο styling, πιο υγιή μαλλιά, διαφορετικό και ιδιαίτερο στυλ αλλά και λιγότερο όγκο, στην πλευρά που θα επιλέξεις να το κάνεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις υπόψιν και αν νιώθεις πως θέλεις περισσότερο όγκο στα μαλλιά σου, τότε πρέπει να αποφύγεις αυτού του στυλ τα κουρέματα.

Αντιθέτως, αν ήδη έχεις πολύ όγκο στα μαλλιά και αυτό είναι κάτι που σε δυσκολεύει στο styling, τότε ένα κούρεμα με undercut θα αφαιρέσει αυτό τον όγκο. Κάτι ακόμη που πρέπει να έχεις υπόψιν, είναι η δυσκολία στο να μεγαλώσουν τα μαλλιά σε αυτό το τμήμα. Συνήθως όμως, επειδή τα ανώτερα τμήματα των μαλλιών έχουν αφεθεί πιο μακριά, όσο μακραίνουν το καλύπτουν.

ALSO READ: Κουρέματα Για Γυναίκες Άνω Των 50

Δες παρακάτω, κάποια πολύ εντυπωσιακά γυναικεία κουρέματα με undercut για pixie, bob αλλά και μακριά μαλλιά. Μη ξεχάσεις να μας ακολουθήσεις σε Facebook και Instagram για ακόμη περισσότερη ομορφιά και μόδα καθημερινά.