Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αμιγώς Χειμωνιάτικα Μανικιούρ

Χειμωνιάτικα νύχια 2022: επιλέξαμε 30 τέλεια μανικιούρ με αμιγώς χειμωνιάτικα σχέδια, υφές, μοτίβα και χρώματα

Οι θερμοκρασίες πλέον θυμίζουν χειμώνα, τα χιόνια έχουν γεμίσει τις βουνοκορφές, πολλές έχετε ήδη επισκεφθεί χιονοδρομικά και αφού ο καιρός και η διάθεση το επιβάλλει, σήμερα επιλέγουμε χειμώνα…και στα νύχια μας.

Τι σημαίνει όμως χειμώνας στα νύχια;

Σημαίνει σίγουρα χιονονιφάδες και υφές, ανάγλυφα πλεκτά νύχια, καρό και pied de poule, κόκκινο και βουργουνδί, μαύρο, βαθιές και σκούρες αποχρώσεις γενικότερα αλλά και muted αποχρώσεις όπως μπεζ, γκρι και greige, αλλά και πολύ glitter.

Ναι, το ότι τελείωσαν οι γιορτές δεν σημαίνει πως πρέπει να αποχωριστούμε το glitter ή ότι άλλο θυμίζει χειμώνα.

Ακόμη είμαστε στα μέσα Ιανουαρίου και σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας με αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες. Οπότε γιατί να μην διαλέξουμε και ένα μανικιούρ που να ταιριάζει με τα outfit και τον καιρό;

Επίσης, μη ξεχάσετε να διαβάσετε για όλες τις τάσεις στα νύχια του Χειμώνα 2022, όπου θα διαπιστώστε πως τα frosty νύχια -για τα οποία θα δείτε παρακάτω κάποιες προτάσεις-, αν και αρκετά φωτεινά για χειμώνα είναι μια πολύ μεγάλη τάση της σεζόν.

Δείτε παρακάτω, μερικά απίστευτα εντυπωσιακά, αμιγώς χειμωνιάτικα μανικιούρ, πάρτε ιδέες για να κάνετε στα νύχια σας μέχρι το τέλος του χειμώνα και μη ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα μας στο Viber, όπου μοιραζόμαστε όλες αυτές τις φανταστικές ιδέες και ακόμη περισσότερα που θα σας ενδιαφέρουν.

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται