Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Οδηγός Αγορών: Χριστουγεννιάτικα Καλάθια Δώρων

Χριστουγεννιάτικα καλάθια δώρων - The Cover

Χριστουγεννιάτικα καλάθια δώρων: διαλέγουμε τα καλύτερα της αγοράς σε διάφορες τιμές, για να κάνεις δώρο αυτές τις γιορτές

Τα Χριστουγεννιάτικα καλάθια δώρων, είναι η καλύτερη, πιο ασφαλής λύση για δώρο, σε πολλές περιπτώσεις. Στον εργοδότη, στους συναδέλφους, στην οικοδέσποινα ενός φιλικού σπιτιού όπου ίσως βρεθείς για τις γιορτές και γενικότερα, σε πρόσωπα όπου απαιτείται ένας βαθμός επισημότητας και όπου σίγουρα δε μπορείς να κάνεις δώρα προσωπικού χαρακτήρα.

Ένα ακόμη συν που χαρακτηρίζει αυτή την κατηγορία, είναι φυσικά το μεγάλο εύρος σε προϊόντα, είδη, αλλά και σε τιμές. Μπορείς να βρεις Χριστουγεννιάτικα καλάθια σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές αλλά και σε αρκετά υψηλές. Το τι θα προτιμήσεις φυσικά εξαρτάται από το budget σου.

Μια ακόμη πολύ καλή ιδέα είναι να φτιάξεις και μόνη σου ένα καλάθι δώρων και να επιλέξεις ένα-ένα όλα τα περιεχόμενα, ώστε να βάλεις και την προσωπική σου νότα. Ιδίως αν θέλεις να συνθέσεις ένα εξατομικευμένο, προσωποποιημένο καλάθι για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, θα είναι και μια fun ασχολία για να περάσεις δημιουργικά και ευχάριστα τον χρόνο σου. Και σίγουρα θα το εκτιμήσουν ανάλογα.

Αν πάλι δεν είσαι και πολύ του diy…τότε δες παρακάτω, όλα όσα εντοπίσαμε.

Yolenis Χριστουγεννιάτικο καλάθι δώρων 92,45 €


Yolenis σύνθεση με γλυκά 11,55 €


Καλάθι με προϊόντα Χίου 28,95 €


Χριστουγεννιάτικο καλάθι με διάφορα σνακ 45,95 €

Δες ακόμη περισσότερα καλάθια δώρων στο Yolenis


Χριστουγεννιάτικο κουτί δώρου με κρητικά προϊόντα €35,90


Σύνθεση Χριστουγεννιάτικα Κεράσματα & Νοστιμιές €43,30

Δες ακόμη περισσότερα Χριστουγεννιάτικα καλάθια στο My Cretan Goods και στο e-fresh