Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

6 χρώματα μαλλιών που δείχνουν τέλεια σε σκούρες βάσεις

Χρώματα μαλλιών που ταιριάζουν σε καστανές

Αν βαρέθηκες το look σου και θέλεις να αλλάξεις τα μαλλιά σου, δες 6 χρώματα μαλλιών που ταιριάζουν σε καστανές.

Το μπαλαγιάζ συνεχίζει να είναι η καλύτερη τεχνική για hairlooks που δεν χρειάζονται συνεχή συντήρηση και συχνά ραντεβού στο κομμωτήριο. Σε σχέση με τις ανταύγειες δείχνει περισσότερο φυσικό και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε φυσική βάση, ακόμη και στις πιο σκούρες.

Μπορείς να επιλέξεις ένα διακριτικό μπαλαγιάζ στα μισά μαλλιά για να δώσεις διάσταση και χρώμα ή και να τα φωτίσεις ελάχιστα ή μπορείς να επιλέξεις κάτι πιο έντονο, πιο φωτεινό και πάλι να κρατήσεις την φυσική σου βάση. Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά δεν απαιτούν συνεχείς επισκέψεις στο κομμωτήριο για να τα ανανεώσεις.

Επιπλέον, ένα μπαλαγιάζ είναι μια καλή λύση για να σταματήσεις να ανοίγεις συνεχώς την ρίζα σου -εάν σου αρέσουν τα ξανθά- και να ξαναγυρίσεις στο φυσικό σου, κρατώντας όμως και ανοιχτές αποχρώσεις στα μαλλιά σου. Τέλος, είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος να δώσεις χαρακτήρα σε μονόχρωμα και βαρετά μαλλιά, ιδίως για αυτή την περίοδο που είναι ακόμη καλοκαίρι. Ωστόσο, αν θέλεις να αλλάξεις look και να απομακρυνθείς από το φυσικό σου χρώμα, τόσο όσο να αλλάξεις look και να ανανεωθείς, χωρίς όμως να φτάσεις στα άκρα, τότε μπορείς να επιλέξεις και ένα ολικό χρώμα στα μαλλιά, που όμως δεν απομακρύνεται πολύ από το φυσικό σου.

Δες παρακάτω τα πιο εντυπωσιακά μπαλαγιάζ σε σκούρα μαλλιά και 6 χρώματα που ταιριάζουν σε καστανές και πάρε έμπνευση για το δικό σου look.

#1. Bronze μπαλαγιάζ

Το bronze μπαλαγιάζ και οι bronze τόνοι γενικότερα, είναι η τελευταία λέξη στα χρώματα μαλλιών. Σε μαύρη βάση, δείχνει φυσικό και ξανοιγμένο από τον ήλιο και είναι σίγουρα η αλλαγή που πρέπει να επιλέξεις αν θέλεις ένα απόλυτα καλοκαιρινό look. Επιπλέον, ταιριάζει πολύ σε μαυρισμένες και ζεστές επιδερμίδες.

#2. Ανοιχτό καστανό μπαλαγιάζ όμπρε

Ίσως το ιδανικό χρώμα για τις περισσότερες γυναίκες Μεσογειακού τύπου, με ζεστή ή olive επιδερμίδα και φυσική σκούρα βάση, που όμως δεν θέλουν έντονη αντίθεση και πολύ ανοιχτά χρώματα στα μαλλιά.

#3. Καστανό μελί

Ελαφρώς πιο ζεστό από το μεσαίο καστανό, είναι ακόμη ένα χρώμα τέλειο για το καλοκαίρι.

#4. Φυσικό σκούρο ξανθό

Αν είσαι καστανή και θέλεις να δείχνεις φυσική ξανθιά, αυτή είναι η ιδανική ενδιάμεση απόχρωση με φυσικό τόνο. Επίλεξε την και άφησε τα πλατινέ και τα ασημί ξανθά που δείχνουν ξένα επάνω σε μια σκούρα βάση.

Χρώματα μαλλιών που ταιριάζουν σε καστανές

#5. Mushroom brown

Μια απόχρωση που βλέπουμε όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια, είναι το καστανό του “μανιταριού”. Ψυχρό και εντυπωσιακό, δείχνει τέλειο το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Χρώματα μαλλιών που ταιριάζουν σε καστανές

#6. Σαντρέ ξανθό μπαλαγιάζ

Μην σε ξεγελά η σκούρα απόχρωση. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα αρκετά ανοιχτό ξανθό, με πολύ σαντρέ και λόγω αυτού, δείχνει φυσικό ακόμη και σε μαύρα μαλλιά. Διάβασε πώς να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς να τα κάψεις.

Χρώματα μαλλιών που ταιριάζουν σε καστανές