Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός δεν αποτυγχάνει ποτέ

Ο διαχρονικός χρωματικός συνδυασμός που ταιριάζει σε όλες και δείχνει πάντα σικ: ψυχρό γκρι με ζεστές γήινες αποχρώσεις όπως το καμηλό και το καφέ

Αυτός ο χρωματικός συνδυασμός υπάρχει σίγουρα στη ντουλάπα σου, είναι διαχρονικός, κάνει τα πάντα να φαίνονται σικ και δημιουργεί εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε όλους τους ενδιάμεσους και παραπλήσιους τόνους. Όπως κατάλαβες μιλάμε για τον αντιθετικό συνδυασμό του ψυχρού γκρι με τα ζεστά μπεζ και καμηλό. Στη μόδα άλλωστε, οι αντιθέσεις είναι αυτές που πάντα προκαλούν περισσότερο ενδιαφέρον.

Ζεστά και ψυχρά χρώματα: η τέλεια αντίθεση στο ντύσιμο

Ενώ η πρώτη σκέψη των περισσότερων γυναικών όταν έχουν ένα βασικό κομμάτι σε καμηλό είναι να το συνδυάσουν με άλλα γήινα χρώματα για ένα tonal look, στην πραγματικότητα το ψυχρό γκρι κάνει την τέλεια αντίθεση που δένει άψογα όλο το σύνολο, χωρίς να “καταπίνει” τον γήινο τόνο. Αντιστοίχως, οι περισσότερες γυναίκες όταν έχουν ένα κομμάτι σε γκρι -πχ. ένα γκρι παλτό- συνήθως το συνδυάζουν με λευκά, μαύρα ή γκρι κομμάτια σε διαφορετικούς τόνους.

Φυσικά, υπάρχουν πολλές αντιθέσεις που μπορείς να κάνεις με το καμηλό ή με το γκρι και κάποια έντονα χρώματα -τα οποία σίγουρα όμως θα υπερέχουν στο outfit-, σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με τον συνδυασμό του γκρι με γήινους τόνους, που βλέπουμε συνεχώς να φορούν οι κορυφαίες fashionista.

Οι εντυπωσιακές φόρμουλες ντυσίματος που λύνουν τα χέρια

Μια outfit φόρμουλα που βλέπουμε πολύ τα τελευταία χρόνια, είναι η μπεζ καπαρντίνα με ένα γκρι athletic/leisurewear set. Είναι ο συνδυασμός που πρέπει να δοκιμάσεις και πιθανότατα ήδη βρίσκεται στη ντουλάπα σου. Με ένα ζευγάρι αθλητικά, είσαι έτοιμη για την βόλτα σου.

Άλλοι συνδυασμοί που έχουν πολύ ενδιαφέρον, είναι το καφέ με το μολυβί αλλά και ο συνδυασμός δύο κομματιών με μοτίβα, σε γήινους και γκρι τόνους. Για παράδειγμα ένα μπεζ καρό παλτό με μια γκρι καρό πασμίνα. Πολύ εντυπωσιακό δείχνει και ένα outfit σε ολικό γκρι, με αξεσουάρ σε γήινους τόνους, όπως φορά η Fusun Lindner. Δες παρακάτω, τα πιο ωραία looks που συνδυάζουν το γκρι με γήινους τόνους.

Δες ακόμη: Οι πιο hot συνδυασμοί με μπότες πάνω από το γόνατο

  • Ο διαχρονικός χρωματικός συνδυασμός που ταιριάζει σε όλες

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται