Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χτενίσματα για γκρίζα μαλλιά που μεγαλώνουν

Χτενίσματα για γκρίζα μαλλιά που μεγαλώνουν

Δες 4 λύσεις για σικ, εύκολα και εντυπωσιακά χτενίσματα για γκρίζα μαλλιά που μεγαλώνουν, ώστε να γίνει με στυλ η μετάβαση στα γκρίζα μαλλιά

Ξέρουμε πως η μετάβαση στα γκρίζα μαλλιά, σίγουρα δεν είναι εύκολη και απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα -τουλάχιστον 18 μήνες, αν δεν τα κόψεις αγορέ- ώστε να αποκτήσεις ένα full head look. Πολλές φορές μάλιστα, κατά την διάρκεια αυτής της μετάβασης μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να επιστρέψεις στις βαφές και σε ένα τεχνητό χρώμα. Κάθε αλλαγή όμως είναι δύσκολη, για αυτό θα σου πούμε να μην παραιτηθείς από αυτήν την προσπάθεια, ιδίως αν έχεις φτάσει στα μέσα της διαδρομής.

Αν αυτό που σε αποτρέπει από το να αφήσεις τα φυσικά σου γκρίζα μαλλιά να μεγαλώσουν, είναι το styling των μαλλιών σου, σήμερα θα σου προτείνουμε τα καταλληλότερα χτενίσματα για γκρίζα μαλλιά που μεγαλώνουν, ώστε να κρύβεις το παλιό σου χρώμα, αναδεικνύοντας το νέο.

Αυτά που θα δεις παρακάτω, περιέχουν επιλογές για όλες τις ηλικίες και όλα τα στυλ, γιατί ξέρουμε πως ακόμη και στα 20 μπορείς να έχεις γκρίζα μαλλιά.

#1. PULLED-BACK ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Όπως είπαμε και στο αφιέρωμα για μετάβαση στα φυσικά γκρίζα μαλλιά, τα χτενίσματα με τα μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω, είναι ιδανικά καθώς δείχνουν μόνο τις ρίζες, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά που ίσως δεν είναι ακόμη γκρίζα, κρύβονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Διακόσμησε με στέκες ή κλιπς σε χαμηλά ή ψηλά σινιόν.

#2. ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ

Οι πλεξούδες είναι μια ακόμη σικ επιλογή που με έντεχνο τρόπο κρύβει το μέρος των μαλλιών που ακόμη δεν είναι γκρίζο. Όταν μάλιστα έχεις μεγάλη χρωματική διαφορά από τα γκρίζα και η αντίθεση είναι έντονη, μια πλεξούδα μπερδεύει το μάτι και η αντίθεση σταματά να είναι τόσο έντονη.

#3. ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Μαντήλια, καπέλα, σκούφοι, μπαντάνες και φαρδιές κορδέλες μαλλιών, θα γίνουν ο καλύτερος σου φίλος. Δες παρακάτω και ένα φανταστικό tutorial που ενσωματώνει μια ασπρόμαυρη μπαντάνα σε πλεξούδα, ώστε να κρύβονται έντεχνα τα μαύρα μαλλιά στις άκρες.

#4. BOX BRAIDS

Τα πολύ λεπτά πλεξουδάκια κρύβουν όλες τις χρωματικές ατέλειες και σε γλιτώνουν από τον πονοκέφαλο του καθημερινού χτενίσματος, μέχρι να μεγαλώσουν τα γκρίζα σου μαλλιά. Ιδίως για την καλοκαιρινή περίοδο, είναι από τις καλύτερες επιλογές για χτενίσματα για γκρίζα μαλλιά που μεγαλώνουν.