Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χτενίσματα για καρέ μαλλιά

Έχουμε συγκεντρώσει εκπληκτικά χτενίσματα για καρέ μαλλιά, για κάθε περίσταση

Το σκέφτηκες, το αποφάσισες…το έκανες. Έκοψες τα μαλλιά σου καρέ και τώρα που ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες θέλεις να κάνεις χτενίσματα για καρέ μαλλιά που θα σε κρατήσουν δροσερή και stylish. Επειδή σε νιώθουμε σήμερα θα σου προτείνουμε καταπληκτικά χτενίσματα, καθημερινά αλλά και βραδινά, για να κάνεις με ευκολία στα μαλλιά σου.

Όπως θα δεις παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει εκπληκτικά χτενίσματα για καρέ μαλλιά, για κάθε περίσταση. Από το γραφείο και την καθημερινή βόλτα μέχρι τους γάμους, που σίγουρα θέλεις κάτι πιο επιμελημένο και επίσημο.

#1. Μισά μαλλιά πάνω μισά μαλλιά κάτω

Είτε επιλέξεις να αφήσεις και τσουλούφια μπροστά, είτε όχι, αυτό το χτένισμα ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών. Διακόσμησε την κοτσίδα σου με αξεσουάρ για πιο επίσημα vibes.

#2. Μπούκλες

Απλό και σικ, ένα χτένισμα με μπούκλες σε όλα τα μαλλιά θα δώσει ακόμη περισσότερο όγκο.

#3. Χωρίστρα και κλιπς

Τα κλιπς δίνουν άμεσα στυλ και αναλόγως με το στυλ που θα επιλέξεις, μπορείς να έχεις ένα χτένισμα αρκετά επίσημο και για γάμο.

#4. Wet look hair

Είναι τέλειο για το καλοκαίρι, για βραδινές εξόδους αλλά και για επίσημες περιστάσεις. Είναι εύκολο, δεν και ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών. Το wet look, είναι το απόλυτο χτένισμα για καρέ μαλλιά. Δες πώς γίνεται το wet look hair.

#5. Mid bun – κότσος στη μέση του κεφαλιού

Για τα καρέ μαλλιά, είναι το σημείο που βολεύει περισσότερο. Λόγω ανεπαρκούς μήκους, ο κότσος στην κορυφή είναι δύσκολος καθώς θα ξεφεύγουν τα κάτω μαλλιά. Επίσης, είναι δύσκολος και ο χαμηλός κότσος, γιατί σε αυτό το σημείο ξεφεύγουν τα μπροστινά μαλλιά. Συνεπώς, ο κότσος στη μέση του κεφαλιού είναι αυτός που πρέπει να δοκιμάσεις αν έχεις καρέ μαλλιά.

#6. Πλεξούδα σε καρέ μαλλιά

Όλων των ειδών οι πλεξούδες μπορούν να γίνουν και σε καρέ μαλλιά. Δοκίμασε πλεξούδα μοϊκάνα, double braids καθώς και πλεξούδες στο στεφάνι.

#7. Ατημέλητος κότσος

Κλασικό, σικ και σέξι. Ο χαμηλός ατημέλητος κότσος ταιριάζει σε όσες έχουν ίσια και σπαστά μαλλιά. Πιάσε τα μαλλιά σε χαμηλό κότσο και στη συνέχεια τράβηξε μερικές τουφίτσες προς τα έξω. Άφησε αρκετά τσουλούφια ελεύθερα και δημιούργησε χαλαρά waves με ένα ψαλίδι για μπούκλες.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται