Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χτενίσματα Για Γυναίκες Με Μεγάλο Μέτωπο

Έχουμε συγκεντρώσει 6 φανταστικές ιδέες με μοντέρνα vibes για κουρέματα και χτενίσματα για μεγάλο μέτωπο

Κάθε πρόσωπο έχει τις ιδιαιτερότητες του. Και μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να χρησιμοποιούν την περίφημη τεχνική μακιγιάζ του face contouring για να διορθώσουν το σχήμα του προσώπου και να τονίσουν ή να σκιάσουν χαρακτηριστικά, το hair contouring όμως είναι άλλος ένας τρόπος για να εξισορροπήσετε εύκολα τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Σήμερα θα ασχοληθούμε εκτενώς με τα χτενίσματα για μεγάλο μέτωπο που μπορούν οπτικά να “αφαιρέσουν” και να το φέρουν σε ισορροπία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

#1. Αφέλειες

Ευνόητο…αλλά δεν γίνεται να μην το αναφέρουμε. Οι αφέλειες, μικραίνουν το μέτωπο αισθητά και επιπλέον, κόβουν χρόνια, αφού κρύβουν εντέχνως τις ρυτίδες μετώπου που προδίδουν άμεσα την ηλικία. Πρόσεχε όμως, αυτό δεν ισχύει για τις baby bangs (πολύ κοντές αφέλειες) που μπορούν να τονίσουν ακόμη περισσότερο ένα μεγάλο μέτωπο. Προτίμησε αυτές που καλύπτουν με το μήκος τους, όλο το μέτωπο.

#2. Μακριές curtain bangs & fake curtain bangs

Οι μακριές curtain φράντζες με χωρίστρα στη μέση, όπως και οι αφέλειες “αφαιρούν” από το μέτωπο, κάνοντας το να δείχνει μικρότερο. Είναι ένα σικ κούρεμα, που δίνει τύπο και θηλυκότητα και αν έχεις και ίσια μαλλιά, θα σου ταιριάξει γάντι. Μάλιστα δεν είναι ανάγκη καν, να κόψεις αφέλειες για να πετύχεις αυτό το look. Αρκεί να κάνεις χωρίστρα στη μέση και κατά το ίσιωμα να ισιώνεις τα μπροστινά προς την αντίθετη πλευρά. Αυτό θα δημιουργήσει την στρογγυλάδα που χρειάζεσαι για να αφαιρέσει το χτένισμα από το μέτωπο.

#3. Bun με βαθιά χωρίστρα

Είτε χαμηλός είτε ψηλός κότσος, η χωρίστρα είναι που παίζει το κύριο ρόλο σε αυτό το χτένισμα. Κάνε βαθιά χωρίστρα και στην πλευρά κατεύθυνσης της χωρίστρας, μην χτενίζεις τα μαλλιά προς τα πίσω, αλλά προς το πλάι. Έτσι, η διαγώνια κάλυψη που θα προσφέρουν, θα κρύψει το μέτωπο, ενώ επίσης θα τραβά την προσοχή σε άλλο σημείο.

#4. Wet look με χωρίστρα

Το wet look είναι ένα από τα πιο βολικά glam χτενίσματα ιδίως για το καλοκαίρι. Φέρε το στα μέτρα σου, κάνοντας τη χωρίστρα στο πλάι, αντί για να τα τραβήξεις όλα προς τα πίσω.

#5. Front layers

Ένα κούρεμα με layers στο μπροστινό μέρος, θα σε διευκολύνει με πολλά χτενίσματα, καθώς είτε κάνεις την χωρίστρα σου στη μέση, είτε στο πλάι, ο όγκος των layers μπορεί να κρύβει το μέτωπο.

#6. Βαθιά χωρίστρα με hairclips

Το μόνο που χρειάζεσαι για το πιο γρήγορο χτένισμα που θα κρύψει το μέτωπο σου, είναι ένα κλιπ. Απλά κάνε το συνηθισμένο σου χτένισμα με βαθιά χωρίστρα και πιάσε τα στην αντίθετη πλευρά με ένα κλιπ/μπαρέτα.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται