Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

3 Stylish Χτενίσματα Για Τις Βροχερές Μέρες

Χτενίσματα για βροχερές μέρες - The Cover

Χτενίσματα για βροχερές μέρες: υπέροχα και πανεύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις τις μέρες που βρέχει, για να μη φριζάρουν τα μαλλιά σου

Αν έχεις μαλλιά που φριζάρουν εύκολα…τότε ξέρεις. Οι μέρες που βρέχει και το ποσοστό υγρασίας στην ατμόσφαιρα ανεβαίνει, δεν είναι και το καλύτερο σου, καθώς ακόμη και μετά από ένα καλό ίσιωμα, τα μαλλιά αποκτούν και πάλι όγκο και φαίνονται απεριποίητα. Τι μπορείς να κάνεις όμως για να ξεφριζάρεις και να φαίνεσαι επιμελημένη;

Εκτός φυσικά από το να χρησιμοποιείς de-frizz προϊόντα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις προς όφελος σου κάποια χτενίσματα που θα κρατάν τα μαλλιά στην θέση τους μειώνοντας τον όγκο.

Δες παρακάτω, 3 stylish χτενίσματα για τις βροχερές μέρες και πάρε ιδέες για να μη χάνεις το στυλ σου ποτέ.

#1. Χτένισμα με κλάμερ

Ένα κλάμερ είναι ότι πιο hot μπορείς να βάλεις από αξεσουάρ στα μαλλιά σου φέτος. Χτενίσματα με κλάμερ φυσικά υπάρχουν πολλά αλλά μια χαμηλή αλογοουρά με κλάμερ θα κρατήσει τα μαλλιά σου στην θέση τους, χωρίς να δείχνει πολύ casual. Με μια μασιά, δώσε σχήμα σε μπροστινές τούφες για να πλαισιώσουν το πρόσωπο σου με ακόμη περισσότερο στυλ.

#2. Χαμηλός κότσος με κλιπ

Κλασσικό και σικ, ένα low bun με που θα διακοσμήσεις με μπαρέτες και κλιπς, είναι το ασφαλέστερο χτένισμα για βροχερές μέρες.

#3. Bubble ponytail

Ένα εύκολο και γρήγορο χτένισμα που μπορείς να κάνεις μέσα σε 5 λεπτά και να προφυλάξεις τα μαλλιά σου όχι μόνο από την υγρασία αλλά και από το θερμικό styling, είναι η bubble αλογοουρά.

Ετικέτες: