Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Day to night χτενίσματα για τις υψηλές θερμοκρασίες

Χτενίσματα με στυλ για τις υψηλές θερμοκρασίες

Δες 4 εκπληκτικά εύκολα χτενίσματα με στυλ για τις υψηλές θερμοκρασίες, για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις

Λίγο πριν τις διακοπές και δεν γίνεται να σας αφήσουμε χωρίς έμπνευση για στυλάτα χτενίσματα που θα κάνετε στα μαλλιά σας, για τα day to night look σας. Από μικρά πλεξουδάκια και bubble ponytails, μέχρι θηλυκά updo και ρομαντικές half-up αλογοουρές, αυτά είναι τα χτενίσματα που ψηφίζουμε για day to night εμφανίσεις και τον ασταμάτητο καύσωνα.

#1. Half up, half down

Τα χτενίσματα με μισά μαλλιά πιασμένα, κερδίζουν συνεχώς έδαφος και αν θέλεις να αποφύγεις το φριζάρισμα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας στην ατμόσφαιρα, τότε σίγουρα πρέπει να κρατήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο σου.

#2. Petite bubble braids

Οι bubble αλογοουρές φέτος βρίσκονται παντού και η Gigi Hadid, ήταν η πρώτη διδάξασα των petite bubble braids, πιάνοντας μόνο τα μικρά τουφάκια στο μπροστινό μέρος των μαλλιών. Τέλειο για το Σ-Κ, τις βόλτες και την παραλία.

#3. Ψηλός κότσος με στιλιζαρισμένα τσουλούφια

Δεν υπάρχει πιο δημοφιλές χτένισμα από αυτό, αν όμως θέλεις να το κάνεις βραδινό και προσεγμένο και όχι επιμελώς ατημέλητο, τότε πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βάση στα μπροστινά τσουλούφια και στην υφή τους. Χρησιμοποίησε ένα προϊόν για styling όπως ένα gel ή πηλό και διαμόρφωσε αναλόγως. Αν θέλεις να τους δώσεις χαλαρό κυματισμό χωρίς θερμικό εργαλείο, εφάρμοσε gel από την ρίζα ως την άκρη, στριφογύρισε γύρω από το δάχτυλο σου και στερέωσε στις ρίζες με 2 τσιμπιδάκια. Άσε τα για 10-15 λεπτά, αφαίρεσε τα τσιμπιδάκια και θα έχεις τον τέλειο κυματισμό.

#4. Μισός κότσος με πλεξουδάκια

Μια περισσότερο μποέμ εκδοχή του ψηλού κότσου στα μαλλιά, είναι να πιάσεις τα μισά στην κορυφή και να στριφογυρίσεις λεπτά πλεξουδάκια γύρω του. Είναι τάση, το βλέπουμε παντού, είναι εύκολο και προσδίδει άμεσα στυλ.

Δες ακόμη: tips για να προφυλάξεις τα βαμμένα μαλλιά το καλοκαίρι

Ετικέτες: