Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Χτενίσματα που θα σε κάνουν να δείχνεις νεότερη

Χτενίσματα που σε κάνουν να δείχνεις νεότερη

Χτενίσματα που σε δείχνουν νεότερη: Δες τα χτενίσματα που χαρίζουν άμεσο lifting effect και αφαιρούν χρόνια από το πρόσωπο

Υπάρχουν πάρα πολλά τρικ για να δείχνεις νεότερη. Από το μακιγιάζ και τα κουρέματα που αφαιρούν χρόνια με έντεχνο τρόπο, μέχρι και χτενίσματα που μπορείς εύκολα να κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Ναι, σήμερα θα σου προτείνουμε 3 κλασικά χτενίσματα που σε κάνουν να δείχνεις νεότερη, αφού χαρίζουν άμεσο lifting effect και ανορθώνουν όλο το πρόσωπο.

Δες: Μακιγιάζ για να δείχνεις νεότερη

#1. Ψηλός κότσος

Ο ψηλός κότσος τραβά όλα τα μαλλιά προς τα πίσω και πραγματικά ανορθώνει άμεσα το πρόσωπο. Τραβά μάτια και φρύδια προς τα επάνω και τονίζει το περίγραμμα του προσώπου με μια κίνηση. Αν έχεις μάτια με καθοδικό σχήμα ή αν έχεις χαλάρωση στο περίγραμμα, θα το διαπιστώσεις εύκολα. Γύρισε το κεφάλι προς τα κάτω, χτένισε καλά τα μαλλιά σου και πιάσε τα αρκετά σφιχτά με ένα λαστιχάκι στην κορυφή του κεφαλιού. Έπειτα φτιάξε τον κότσο σου, στρίβοντας τις τούφες γύρω από το λαστιχάκι και στερέωσε τις με φουρκέτες.

#2. Ψηλές αλογοουρές

Ακριβώς όπως και στον ψηλό κότσο, η ψηλή αλογοουρά τραβά όλο το πρόσωπο προς τα επάνω. Αν δεν είναι αρκετά μακριά τα μαλλιά σου για να κάνεις εντυπωσιακή κοτσίδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κλιπ-ιν τρέσες.

Χτενίσματα που σε δείχνουν νεότερη

#3. Χτένισμα με μισά μαλλιά πάνω-μισά κάτω

Από τα χτενίσματα που σε δείχνουν νεότερη, δεν θα μπορούσε να λείπει το half up-half down. Είναι το χτένισμα της σεζόν και αφαιρεί χρόνια, χωρίς να αφαιρεί όγκο. Χώρισε τα μαλλιά σου σε δυο τμήματα, στο σημείο ακριβώς επάνω από τα αυτιά. Πιάσε τα σε μια κοτσίδα στο κέντρο ψηλά. Χρησιμοποίησε αν θέλεις ένα ψαλίδι για μπούκλες, ώστε να δώσεις κυματιστό σχήματα και κίνηση στην κοτσίδα και στα υπόλοιπα μαλλιά.

Δες περισσότερα χτενίσματα με μισά μαλλιά πιασμένα.

Χτενίσματα που σε δείχνουν νεότερη
source

Θα σε ενδιαφέρει: Συνήθειες που προκαλούν ρυτίδες

Ετικέτες: