Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Yin-Yang Σχέδια Στα Νύχια Που Θα Αγαπήσεις

Yin-yang νύχια: 7 καταπληκτικά, πρωτότυπα σχέδια που θα δώσουν στυλ αλλά και τον συμβολισμό τους στο μανικιούρ σου

Έχεις βαρεθεί τα κλασικά; Τα φλοράλ ανοιξιάτικα νύχια, τα μονόχρωμα ή το Γαλλικό; Σε έχουμε καλυμμένη για άλλη μια φορά με τις πιο πρωτότυπες ιδέες με στυλ. Σήμερα, θα σου προτείνουμε ένα σχέδιο που σίγουρα γνωρίζεις για τον συμβολισμό του, το yin-yang.

Στην κινέζικη φιλοσοφία, το Γιν-Γιανγκ περιγράφει πως φαινομενικά αντίθετες δυνάμεις μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται και να είναι αλληλεξαρτώμενες στον φυσικό κόσμο και πως το ένα μπορεί να δημιουργήσει το άλλο χάρη στη μεταξύ τους αλληλοσύνδεση.

Wikipedia

Το Yin συμβολίζει την θηλυκότητα και την γη ενώ και αντιπροσωπεύεται από την τίγρη και το πορτοκαλί χρώμα, ενώ το Yang συμβολίζει το αρσενικό, το φως και αντιπροσωπεύεται από τον δράκο και το γαλάζιο χρώμα. Σε αρμονία, τα δύο απεικονίζονται ως το φωτεινό και το σκοτεινό μισό ενός κύκλου και μαζί συμπληρώνονται και σχηματίζουν έναν τέλειο κύκλο. Στην Κίνα, ανά τους αιώνες, το yin-yang έχει επηρεάσει πολλούς τομείς της ζωής του τόπου, από την αστρολογία, μέχρι την πολιτική και την τέχνη.

Εμείς σήμερα, θα δούμε την πιο fun και δημιουργική πλευρά αυτού του παγκοσμίως διάσημου συμβόλου. Το σχήμα του και ο διαχωρισμός σε yin-yang το καθιστούν ένα πολύ ευέλικτο σχέδιο για τα νύχια, αφού μπορεί να ενσωματωθεί σε πολύ εντυπωσιακά negative space μανικιούρ και όχι μόνο. Μπορεί να χρωματιστεί με colorblocking τόνους αλλά και στο κλασικό ασπρόμαυρο με πάρα πολλούς τρόπους. Η κορυφαία nail artist Betina Goldstein, όπως θα δεις παρακάτω, μας έχει χαρίσει πολύ έμπνευση με ένα distorted σχέδιο για yin-yang νύχια.

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται