Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Zara Studio Collection Άνοιξη Καλοκαίρι 2022

Zara Studio Collection Άνοιξη Καλοκαίρι 2022

Zara Studio Collection Άνοιξη Καλοκαίρι 2022: δες όλη την καμπάνια για την καλοκαιρινή συλλογή του αγαπημένου brand

H νέα Zara συλλογή για το Καλοκαίρι ’22, χαρακτηρίζεται από έναν διάχυτο δυναμισμό, με ρετρό και ρομαντικά στοιχεία και αγγίζει designer status, καθώς οι λεπτομέρειες της συλλογής είναι τόσο περίτεχνες και προσεγμένες, που θα μπορούσε κυριολεκτικά να έχει σχεδιαστεί από high end designers.

Δαντέλες, σιφόν, ζακάρ, διάτρητες λεπτομέρειες, βολανάκια, paisley μοτίβα, ασπρόμαυρες ρίγες είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την συλλογή, επάνω σε ρετρό flare γραμμές και ανάλαφρα, loose φορέματα.

Από την συλλογή φυσικά, δεν λείπουν και τα fashion forward σχέδια στα οποία μας έχει συνηθίσει το Zara, όπως τα mixed print φορέματα και τα φορέματα με μοντέρνα cut-outs. Είναι άλλωστε μια από τις μεγάλες τάσεις για τη νέα σεζόν και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την συλλογή.

Τη καμπάνια φωτογράφισε ο Steven Meisel, το styling είναι έργο του Karl Templer, ενώ στην καμπάνια πρωταγωνιστούν γυναίκες από όλα τα μέρη του πλανήτη. Δες παρακάτω το φιλμ της καμπάνιας και δες όλη την καμπάνια και τα κομμάτια της συλλογής που κυκλοφορεί σήμερα, στο Zara.