Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

7 ζεστές αποχρώσεις ξανθού για να υιοθετήσεις τώρα

Ζεστές αποχρώσεις ξανθού για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας σου και να φέρεις χρωματική ισορροπία στην όψη σου

Οι αποχρώσεις ξανθού, είναι πολλές περισσότερες από όσες νομίζεις. Κάθε σεζόν μάλιστα, βλέπουμε νέες αποχρώσεις με μικρές διαφοροποιήσεις που έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο look. Αυτό συμβαίνει γιατί επηρεάζουν τον πώς δείχνει το δέρμα.

Γιατί να επιλέξεις ζεστό ξανθό

Τα ζεστά ξανθά, φωτίζουν και δείχνουν το ξανθό σου ακόμη πιο ανοιχτό από ότι είναι. Αντανακλούν το φως του ήλιου και το αποτέλεσμα δείχνει πολύ εντυπωσιακό, ιδίως το καλοκαίρι.

Πώς να διαλέξεις απόχρωση ξανθού για το δέρμα σου

Οι περισσότεροι πιστεύουν πως στην ζεστή επιδερμίδα, ταιριάζουν οι ζεστοί τόνοι. Αυτό όμως δεν είναι πάντα αληθές.

Όταν διαλέγεις απόχρωση για τα μαλλιά, πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν το χρώμα της επιδερμίδας, τους υποτόνους και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν έχεις πολύ ζεστούς υποτόνους και η όψη σου δείχνει ροζ, μια ζεστή απόχρωση ξανθού δεν θα σε ωφελήσει. Θα σε ωφελήσει όμως μια ψυχρή απόχρωση που θα φέρει ισορροπία.

Αντίστοιχα, αν έχεις ψυχρή επιδερμίδα, οι ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά θα ζεστάνουν την όψη σου. Αν έχεις ουδέτερη επιδερμίδα, φυσικά σου ταιριάζουν όλα και μπορείς να επιλέξεις όποια απόχρωση σου αρέσει.

Εμείς σήμερα θα σου προτείνουμε ζεστές αποχρώσεις ξανθού, σε ανοιχτούς και ανοιχτομεσαίους τόνους.

Ξανθό χρυσό

Το χρυσό ξανθό δείχνει άκρως εντυπωσιακό σε μια μαυρισμένη/σταρένια επιδερμίδα, ιδίως το καλοκαίρι που ο ήλιος το φωτίζει ακόμη περισσότερο. Εάν μάλιστα το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου είναι ανοιχτό καστανό ή μεσαίο/σκούρο ξανθό, θα δείχνει επάνω σου σαν να έχουν ανοίξει τα μαλλιά σου από τον ήλιο.

Χρυσό-ξανθό
plumstudio_

Κάραμελ ξανθό

Λιγότερο ζεστό από το μελί, είναι το ιδανικό μεσαίο ξανθό χρώμα για χειμώνα και καλοκαίρι, για μεσαίες ζεστές επιδερμίδες.

Κάραμελ-ξανθό
shearsorceress

Ξανθό βουτύρου (butter blonde)

Το πολύ ανοιχτό ξανθό με λίγο χρυσό, ταιριάζει απόλυτα σε ανοιχτές επιδερμίδες με ψυχρούς ροζ ή μπλε υποτόνους αλλά και σε ανοιχτές ουδέτερες. Δεν ταιριάζει σε μεσαίες επιδερμίδες ή σε σταρένιες, καθώς δεν μπορεί να δείξει φυσικό.

Ξανθό-βουτύρου
jordanalexandra_hair

Μελί ξανθό

Η απόχρωση του ξανθού που κυμαίνεται περισσότερο προς τις καστανοκόκκινες αποχρώσεις και λιγότερο προς τις ξανθές, ταιριάζει σε ανοιχτομεσαίες και μεσαίες ζεστές επιδερμίδες. Ομολογουμένως, είναι ένα “δύσκολο” χρώμα και για να δείξει όμορφο, πρέπει να διαθέτεις πολύ υγιές μαλλί και να το φροντίζεις εντατικά. Όταν λάμπουν τα μαλλιά, δείχνει πολύ εντυπωσιακό.

Ζεστές-αποχρώσεις-ξανθού-μελί-ξανθό
isabel.lilles

Bronde

Περισσότερο τεχνική παρά χρώμα, το bronde είναι ο συνδυασμός του ξανθού με το καστανό (brown+blonde). Συνδυάζει τόσο καστανούς, όσο και ξανθούς τόνους για να φέρει μια ισορροπία χρωματικά, είτε είσαι φυσική ξανθιά είτε φυσική μελαχρινή. Τέλειο για όλες τις εποχές του χρόνου, καθώς το χειμώνα δείχνει ζεστό, ενώ το καλοκαίρι απλά ξανοιγμένο από τον ήλιο.

Bronde
friseur_headhunter

Ξανθό φράουλας

Το τέλειο blend ξανθού και ροδακινί. Ταιριάζει σε ζεστές και ουδέτερες επιδερμίδες ανοιχτές και μεσαίες.

Ξανθό-της-φράουλας - Ζεστές αποχρώσεις ξανθού
peachstockholm

Ζεστό μπεζ ξανθό ή αλλιώς ξανθό της άμμου

Είναι η απόχρωση του ξανθού που κολακεύει τις περισσότερες Ελληνίδες καθώς οι περισσότερες έχουμε σταρένια ή ζεστή επιδερμίδα. Το μπεζ είναι ένα ουδέτερο χρώμα που μπορεί να έχει ζεστούς ή ψυχρούς υποτόνους, ο colorist μπορεί να το προσαρμόσει όπως επιθυμείς.

Ζεστό-μπεζ-ξανθό-της-άμμου-Ζεστές ξανθές αποχρώσεις
theesaltyblonde
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται