Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ostrich Feathers: To Microtrend Που Κάνει Θραύση

Ostrich Feathers: αυτό το trend με τα φτερά στρουθοκάμηλου κάνει θραύση στο εξωτερικό. Δες πώς μπορείς να το υιοθετήσεις.

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά λένε και αυτή η φράση δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο, για κάποιο microtrend.

Τα πιο εντυπωσιακά βραδινά outfit που βλέπουμε αυτό το διάστημα στο Instagram, φέρουν αυτή τη λεπτομέρεια, ενώ μας αρέσει εξίσου και σε casual κομμάτια που θα ανεβάσουν τα καθημερινά σου look σε πολύ υψηλό στιλιστικό επίπεδο.

Αναφερόμαστε στα ostrich feathers, Ελληνιστί φτερά στρουθοκάμηλου, που φαίνεται πως θα είναι μεγάλη τάση αυτό το χειμώνα, σε μόδα και διακόσμηση. Η μόδα τα λατρεύει γιατί δίνουν κίνηση και στυλ, δημιουργώντας ένα μοναδικό εφέ σε ρούχα και παπούτσια. Ναι, καλά διάβασε τα ostrich feathers τα βλέπουμε και σε παπούτσια, σε αρκετά τολμηρά σχέδια για όσες δεν φοβούνται να ξεχωρίσουν.

Στο Instagram, ήδη γίνεται ένας μικρός πανικός με αυτό το microtrend με κάποια από τα look που θα δεις παρακάτω, να γίνονται και viral, όπως αυτό της Camille Charriere, που σίγουρα ξέρει να εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση.

Μην χάνεις χρόνο, δες παρακάτω πώς μπορείς να εντάξεις στο στυλ σου αυτό το εντυπωσιακό microtrend και πάρε ιδέες ακόμη και τα γιορτινά σου look, αφού σίγουρα είναι μια αμιγώς χειμωνιάτικη τάση και οι γιορτές πλησιάζουν όλο και περισσότερο.

Που θα αγοράσεις όμως αυτό το trend; Το Farfetch διαθέτει μια απίστευτα μεγάλη ποικιλία σε ostrich feather κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου και του λευκού σετ από την Sleeper, που θα δεις παρακάτω, καθώς και του λευκού Valentino πουλόβερ που φορά η Camille Charriere.

Ετικέτες:
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται