Οι καλύτερες παλέτες σκιών για βραδινό μακιγιάζ

Οι καλύτερες παλέτες σκιών για βραδινό μακιγιάζ, με ποικιλία χρωμάτων και για όλα τα budget και υπέροχα makeup look για να αντιγράψεις

Παλέτες σκιών υπάρχουν κυριολεκτικά αμέτρητες. Ακόμη κι εμείς, χανόμαστε μέσα στην τεράστια ποικιλία που βρίσκουμε στα καταστήματα. Μέσα σε όλη αυτή την ποικιλία όμως, υπάρχουν πολλές παλέτες διαφορετικής κατηγορίας. Άλλες είναι για μπρονζέ μακιγιάζ, άλλες για neon, άλλες για καθημερινό μακιγιάζ με πολλές παστέλ αποχρώσεις και άλλες είναι κατάλληλες για ένα εντυπωσιακό βραδινό μακιγιάζ.

Φυσικά, στις περισσότερες παλέτες, ακόμη και αν αυτές ανήκουν καθαρά στην glam κατηγορία, θα βρείτε και κάποιες σκιές αρκετά ανοιχτές σε τόνο, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μόνες τους για ένα μακιγιάζ ημέρας.

Ωστόσο, επειδή οι γιορτές πλησιάζουν και επειδή σίγουρα το glam μας έχει λείψει αρκετά, σήμερα θα σας προτείνουμε τις καλύτερες σε ποιότητα και πιο πλήρεις χρωματικά παλέτες σκιών για βραδινό μακιγιάζ. Επιπλέον, θα σας δείξουμε κάποια makeup looks που μπορείτε να αντιγράψετε για τις γιορτές και φυσικά για όλες τις βραδινές σας εξόδους.

#1. Natasha Denona glam palette

Η πρώτη παλέτα που θα σου προτείνουμε είναι η διάσημη glam παλέτα της Natasha Denona. Με αρκετές shimmer και σκούρες σκιές, το αποτέλεσμα σου θα είναι σίγουρα…βραδινό.

Natasha Denona Glam Palette 79.50€

The Look


#2. NYX Ultimate Utopia shadow palette

Αν έχεις αυτή την παλέτα…δεν χρειάζεσαι καμία άλλη. Έχει τις πιο βασικές αποχρώσεις κάθε χρώματος. Αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου, του καφέ και φυσικά κάποιες ανοιχτές που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες σε κάθε μακιγιάζ. Δύο πολύ εντυπωσιακά makeup look που μπορείς να πετύχεις με αυτήν, θα δεις παρακάτω.

NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Utopia Palette 44,76 €

The Look


#3. ANASTASIA BEVERLY HILLS Norvina Pro Pigment Palette Vol. 5

Ροζ, λιλά και βαθιά μοβ, σε συνδυασμό με γήινες αποχρώσεις, δημιουργούν ένα πολύ ζεστό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ANASTASIA BEVERLY HILLS Norvina Pro Pigment Palette Vol. 5 € 79,95

The Look


#4. KIKO Milano Blue Me Maxi Eyeshadow palette

Στην πολύ πιο οικονομική πλευρά, αυτή η παλέτα σκιών που κινείται γύρω από το μπλε και τους καλύτερους συνδυασμούς του, αναδεικνύει τόσο τα γαλανά μάτια όσο και τα καστανά.

KIKO Milano μπλε παλέτα σκιών 25,99 € SOLD OUT

Δείτε παρόμοια παλέτα στην KIKO Milano 15,49 €

The Look

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται