Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

7 Διαφορετικοί Τρόποι Να Κάνεις Μπούκλες Και Waves

Πώς να κάνεις μπούκλες με διαφορετικούς τρόπους

Δες 7 διαφορετικούς τρόπους να κάνεις διαφορετικές μπούκλες ή κυματισμούς, με θερμικά εργαλεία ή και χωρίς θερμότητα

Το χτένισμα που αρέσει όσο τίποτα σε γυναίκες και άντρες, είναι σίγουρα οι μπούκλες. Σφιχτές ή χαλαρές, δεν έχει σημασία. Οι μέρες που το ίσιο μαλλί αποτελούσε τον πόθο των περισσοτέρων γυναικών έχουν περάσει ίσως ανεπιστρεπτί, αφού εδώ και αρκετά χρόνια curls και waves όλων των ειδών, είναι το απόλυτο χτένισμα που μπορείς να κάνεις όχι μόνο για βραδινές εξόδους και επίσημα events, αλλά και στην καθημερινότητα σου. Μάλιστα, ακόμη και οι mermaid κυματισμοί είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια.

Επίσης, δεν υπάρχει μόνο ένας τύπος μπούκλας τόσο στα φυσικά σγουρά μαλλιά όσο και στην τεχνητή δημιουργία μπούκλας, αφού η κομμωτική εξελίσσεται συνεχώς μέσα από νέα εργαλεία και αξεσουάρ αλλά και νέες τεχνικές για χτενίσματα.

Μια ακόμη από τις τάσεις που έγιναν viral μέσα από τα social media, είναι οι μπούκλες χωρίς θερμότητα, τις οποίες μας έδειξαν αρκετές vloggers μέσα από τους λογαριασμούς τους.

Και επειδή και εμείς είμαστε fan αυτών των hairstyles γενικότερα, ψάξαμε και βρήκαμε 7 διαφορετικούς τρόπους για να κάνεις μόνη σου μπούκλες και κυματισμούς, με θερμικά εργαλεία ή χωρίς. Δείτε τα όλα παρακάτω και μη ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Facebook για ακόμη περισσότερη ομορφιά καθημερινά.

#1. Finger waves με σίδερο για μπούκλες

#2. Απαλοί κυματισμοί με ισιωτικό σίδερο

#3. Έντονοι κυματισμοί με ισιωτικό σίδερο

#4. Σπιράλ curls με ισιωτικό σίδερο

#5. Χαλαρές μεγάλες μπούκλες με ισιωτικό σίδερο

#7. Μπούκλες χωρίς θερμότητα