7 χτενίσματα ιδανικά για bad hair days

Χτενίσματα για bad hair days: δες 7 εύκολα και στυλάτα χτενίσματα που θα σε σώσουν, τις μέρες που δεν στρώνουν τα μαλλιά σου

Bad hair days. Όλες έχουμε βρεθεί σε μια κατάσταση όπου τα μαλλιά φριζάρουν, οι φύτρες δεν μένουν στην θέση τους και γενικότερα τα μαλλιά δεν λένε να στρώσουν, κάνοντας μας να δείχνουμε ατημέλητες. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετά χτενίσματα και τρικ που θα μας σώσουν, θα στερεώσουν τρίχες και τριχούλες, ξεφριζάροντας γενικότερα τα μαλλιά μας και θα μας χαρίσουν ένα αρκετά πιο stylish look.

#1. Messy bun

Ο επιμελώς ατημέλητος ψηλός κότσος με αφημένα τσουλούφια, θα καμουφλάρει το φριζάρισμα, χρησιμοποιώντας το προς όφελος σου. Θα χρειαστείς μικρή ποσότητα λακ που θα ψεκάσεις στις ρίζες, πριν δημιουργήσεις τον κότσο. Χρησιμοποίησε μια πρέσα ισιώματος, μόνο για τα μπροστινά τσουλούφια και ψέκασε με λακ.

Δες ακόμη: Χτενίσματα Για Μεσαίου Μήκους Μαλλιά

jhair_stylist

#2. Sleek twist bun

Ένα χτένισμα που ήταν πολύ δημοφιλές στα 90s, έχει επιστρέψει. Αρχικά, πιάσε τα μαλλιά σου σε μια σφιχτή κοτσίδα ώστε να τα στερεώσεις σε ένα αρκετά ψηλό σημείο του κεφαλιού. Με μια μικρή ποσότητα πηλού για τα μαλλιά ή λίγο gel, δώσε γυαλάδα και υφή στις άκρες των μαλλιών. Στην συνέχεια, στρίψε τα μαλλιά σε κότσο και στερέωσε με U-τσιμπιδάκια.

cintiapjasso

#3. Side-part χτένισμα με τσιμπιδάκια

Το φριζάρισμα ξεκινά από τις ρίζες, όπου βλέπουμε να δημιουργείται αντιαισθητικός όγκος, δίνοντας μια όψη με πολλές τρίχες να πετούν. Κάνε βαθιά χωρίστρα, ψέκασε με λακ και χτένισε. Στην συνέχεια, στερέωσε με πολλά τσιμπιδάκια.

reemsharvitmakeup

#4. Ψηλή πλεξούδα

Το no brainer χτένισμα της λίστας είναι η πλεξούδα ψηλά στο κεφάλι.

michaelgrayhair

#5. Πλαϊνές Γαλλικές πλεξούδες

Αν πιάνουν λίγο τα χεράκια σου, οι πλαϊνές Γαλλικές πλεξούδες, δεν θα αποτρέψουν μόνο το φριζάρισμα, αλλά θα σου δώσουν και άπειρο στυλ. Δες ακόμη: Χτενίσματα Για Το Γραφείο Σε 5 Λεπτά

barbararabelo_

#6. Baby braids/Bun

Άλλο ένα Υ2Κ χτένισμα που έχει επιστρέψει είναι τα baby braids. Τα μικρά πλεξουδάκια, ιδίως στο μπροστινό μέρος είναι cool, sexy και…εύκολα. Συνδύασε τα με ένα ατημέλητο κότσο για ένα χτένισμα που θα σε κάνει να δείχνεις απίστευτα cool.

barbararabelo_

#7. Half-up half down bun

O στριφτός απλός και σικ 90s κότσος, μπορεί να εφαρμοστεί και για ένα χτένισμα με τα μισά μαλλιά πάνω-μισά κάτω. Θα αποτρέψει το φριζάρισμα και θα σου δώσει στυλ. Δες ακόμη: Χτενίσματα Για Μαλλιά Που Φριζάρουν

michaelgrayhair
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται